Obrázok-virus? Vyřešeno
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Obrázok-virus? Vyřešeno
Dostal som mail k od známeho z azet.sk s prílohou obrázkov. Po rozbalení tretieho súboru sa zjavil v dolnom rohu nápís "kazaa.exe" a pc zmodral............ Systém sa nedal spustit tak som ho preinštaloval ....... Avast ma však na nič neupozornil,stretol sa niekto s takými prílohami obrázkov v ktorých je vírus? Zmenit antivir?
samael.35
Re: Obrázok-virus?
preinstaloval jako zformatoval a znova nainstaloval,nebo preinstaloval jako "inovace"systemu...?
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Pěkný.Kamarád je frajer.prohlížíš si emaily na webu nebo si je stahuješ.Já sem Emailovou schránku zrušil.Už ji nepotřebuju,a číst denně bláboly a koukat na přiblblý obrázky,mě nebaví.To si nevybereš,kde máš schránku?
Něco podobného se mi taky stalo,ale naštěstí můj antivir včas zareagoval a virus smazal.Mám Norton internet security 2009.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Formát hdd,čistá inštalácia win. Príloha bola preposlaná od nášho spoločného známeho (foto z dovolenky) a ako som sa dozvedel od odosielatela jemu zlyhal systém tiež.Neotvárat maily,to mi asi poradí každý.. Čo však ak mail dostanem od človeka ktorému verím? Udivuje ma že Avast,ani nepípol...
samael.35
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To chci umět taky
Umím jen zakomponovat vir do obrázku pomocí Photoshopu
První co bych asi v tomto případě udělal by bylo naformátování kamaráda
Pokud chceš antivir, který tohle bude hned detekovat, tak si pořiď AVIRU free. Ta detekuje všechno a hned i sebemenší hrozbu. Vřele můžu doporučit pro warezáky a garantuju, že nestáhnete nic 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jste masochisti. Pořád nějaké viry, antiviry, firewally ...
Stačí dualboot s Linuxem, ten používat na surfování a poštu. Všechno se dá pak bez obav otevřít.
Stačí dualboot s Linuxem, ten používat na surfování a poštu. Všechno se dá pak bez obav otevřít.
Avira je dobrá ,ale ve free verzi nekontroluje poštu.
/vidíš, to jsem zapomněl,ale pokud používáš přístup ke schránce z netu, tak není problém. Nekontroluje ji u poštovních klientů. memphisto
/vidíš, to jsem zapomněl,ale pokud používáš přístup ke schránce z netu, tak není problém. Nekontroluje ji u poštovních klientů. memphisto
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejdříve se také podívej, jak máš Avast vůbec nastaven.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Uživatel (ten na židli) jde zavirovat a hacknout vždy nejlépe.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”