Mam dotaz co je lepší mít Eset NOD 32 v3 + windows firewall nebo Comodo Firewall + antivir ?
A ještě jeden jak se zapíná v Comodu PC scan (verze 3.8.65951.477)
Co je lepší Comodo X NOD (anketa + otázka) Vyřešeno
Co je lepší Comodo X NOD (anketa + otázka)
Nebylo by moudré pobízet ďábla k pokloně.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co je lepší Comodo X NOD (anketa + otázka)
Já bych volil kombinaci NOD 32 + Zone Alarm nebo Zone Alarm + Avira free
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já používám Ashampoo + Avira ... :)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
1000 lidí = 1000 chutí. S tím Comodem mě naštvali, že začali dělat jen kompletní balík a od samotného firewallu upustili
Ten se mi líbil, ale teď ten kompletní balík ..... 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Podle mého názoru, bych program Avira Premium Security Suite doporučil všem, kteří chtějí mít kvalitní nástroj za rozumnou cenu..případně Aviru či Eset jako samotný antivir + Outpost Firewall.
Ale stejně nejlepší je umět surfovat a netahat si zbytečně viry do PC...sám používám AVG a bohatě mi stačí..
Ale stejně nejlepší je umět surfovat a netahat si zbytečně viry do PC...sám používám AVG a bohatě mi stačí..
Dřív jsem měl Comodo firewall (bez antiviru) ale nahlásil my že se naskytla chyba a že je nutnej reinstal starou verzi jsem nenašel tak jsem stáhl tu novější no a hle balík firewall + antivir taky my to vadí a design se taky změnil a ted aby se tam prase vyznalo.
EDIT: a co jenom vypnout tu antivir ochranu v Comodu ??
EDIT: a co jenom vypnout tu antivir ochranu v Comodu ??
Nebylo by moudré pobízet ďábla k pokloně.
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co je lepší Comodo X NOD (anketa + otázka) Vyřešeno
Já bych asi byl pro noda. Comodo jsem vyzkoušel a nic moc. Teď jsem si koupil na rok norton 360 a jsem celkem spokojen.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”