Zdravím..
Chtěl bych se zeptat jaký software by jste ještě doplnili, příp. odstranili z PC, které je chráněné těmito programi:
ESET 4, Windows Defender, SpywareBlaster
k tomu občas Malwarebytes Anti-Malware, CCleaner, ATF-Cleaner.
Pokud možno s ohledem na rozumnou zátěž procesoru.
Předem díky za názory
Jakým softwarem ještě doplnit ochranu mého PC Vyřešeno
Re: Jakým softwarem ještě doplnit ochranu mého PC
Pro IE:
Tool Bar Cop 3.0.1
My Popup Killer 1.26
Tool Bar Cop 3.0.1
My Popup Killer 1.26
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nechal bych jen ESET 4 (pokud je to Eset Smart Security), Windows Defender je něco jako antivir a antispyware v jednom a mohou se bít.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ano, je to Eset Smart Security. Zapomněl jsem ještě dodat, že používám Mozillu.
Samotnému ESETu už tak moc nevěřím po tom co mi celou dobu hlásil že je vše OK a přitom MbAM a Dr.Web mě zahrnovali pravdivými informacemi o nákazách.
Naposledy upravil(a) Fanthomas dne 27 dub 2009 22:07, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to bych pak nechal jen ten ESS a zbytek vypnul. Ten už má všechno v sobě. Občasné kontrola logu z HJT tady a občas Mbam a další čistící programy a mělo by být vše ok
/žádný antivir není 100 % a nákazu můžeš chytit i s nejlepším antivirem. Já jsem jak s AVASTEM tak s ESS chytil vira na Seznamu
/žádný antivir není 100 % a nákazu můžeš chytit i s nejlepším antivirem. Já jsem jak s AVASTEM tak s ESS chytil vira na Seznamu

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Myslíš memphisto i ten SpywareBlaster vypnout?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To nevím, s ním jsem do styku nepřišel a nevím, někdo na něj nadává a někdo jej chválí. Asi bych ho ale vypnul. Je tam zbytečný. ESS má antispyware štít
tomu se říká přehnaná paranoia
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Děkuji Ti hrochu123 za věcný příspěvek k diskuzi. Dřív jsem to taky neřešil a nechal vše na ESETu ale po tom co už se tu několik týdnů točím v kruhu HijackThisu, ComboFixu, MbAM, MWAV a dalších jiných programech, chtěl jsem jen jednoduše vědět jestli není lepšit ochranu třeba "zdvojit" doplněním nějakého jiného sowtware, nebo naopak něco odstranit, aby se ty programy navzájem nebrzdily.
Nech si pouze esseta. Pokud budeš mít divný podezření na havěť tak zkus náhodný scan jiným programem. Toť vše. 

PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo vyzkoušet jinou skladbu programů.Každému sedne něco jiného.Někdo Eset Smart Security vychvaluje,alekdyž koukneš na některá testování firewallů
http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php
Jinak já Nod trojková verze.Firewall -PC Tools Firewall Plus 5.0.0.38-Spyware doctor+Spybot ale ten pouštim tak jednou do měsíce aby zdělil že je vše v pořádku.

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php
Jinak já Nod trojková verze.Firewall -PC Tools Firewall Plus 5.0.0.38-Spyware doctor+Spybot ale ten pouštim tak jednou do měsíce aby zdělil že je vše v pořádku.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”