Nod32 verzia 2.7 alebo 4...???
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Nod32 verzia 2.7 alebo 4...???
Nejako mi ta verzia Nodd32 4, nesedí.Neviem si na ňu zvyknúť.Vidí sa mi oproti 2.7 zložitá a viac mi zaťažuje systém.CHcel by som sa vrátiť k tej 2.7čkovej verzii.Má tiež také isté detekčné schopnosti ako štvorka alebo je to už slabota.Poradte...?? 

-
- Pohlaví:
Re: Nod32 verzia 2.7 alebo 4...???
Ta 4 se mi taky nelíbí, ale použít nižší verzi asi nelze protože to stahuje aktualizace a tím se to asi upgraduje.
Jinak je to podle mého co se detekce týká stejný, jsou tam jen takový neptřebný sarapatičky. Např. to hlásí, že není aktualizovaný systém aj. Ale možná jdou ty věci povypínat.
Jinak je to podle mého co se detekce týká stejný, jsou tam jen takový neptřebný sarapatičky. Např. to hlásí, že není aktualizovaný systém aj. Ale možná jdou ty věci povypínat.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Kde by som ju ešte našiel na nete a stiahol vo verzii 2.7 v slovenskom jazyku?
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Verze 2.7 si aktualizace virové databáze normálně stahuje a aktualizace programových součastí se dá nastavit tak, aby byla pouze nabídnuta, ale nevykonala se.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
-
- Pohlaví:
2.7 nevím, ale 3.0 ZDE, myslím že je to skoro stejné. A samozřejmě trial na měsíc, pak se musí přeinstalovat.
conquistador píše:Kde by som ju ešte našiel na nete a stiahol vo verzii 2.7 v slovenskom jazyku?
Tady je ke stažení verze 2,7 ve slovenštině.Je to přímo ze stránek esetu

http://download.eset.com/eval/win/v2/nentskst.exe
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Očividně je verze 2.7 oblíbená, protože se dala cracknout na trial na 10 000 dní, co?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
jo jo svého času dost často používanej cracknutej antivirák. 

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”