Mwav našel toto: Soubor C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\aswRegSvr.exe je infikovaný virem Gen:Trojan.Heur.GZ.bmW@bOFpN4b (DB) !!
a test na virus total toto: ViRobot 2010.6.21.3896 2010.07.21 Worm.Win32.P2P-Bacteraloh.50688, ale ostatní nenašly nic.
Je to tedy falešný poplach, nebo ne? Ví někdo jak to ještě ověřit?
Je to či není vir?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je to či není vir?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je to či není vir?
Je to legitimní soubor, patřící k Avastu, takže můžeš být klidný.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je to či není vir?
To je mi jasné, že to je soubor Avastu, ale nedalo mi to, zda to není nějaký pokus oslepit Avast nějakým trojanem, i přesto, že jsem usuzoval, že to je falešný poplach Mwavu. Dík za info.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”