Ahoj,
rozhodl jsem se, že si pořídím nový antivirus. Nejvíce se mi líbí NOD 32. Na jejich stránkách jsem narazil na dva produkty: ESET NOD32 Antivirus 4 a ESET Smart Security 4. Nevím, který si mám z těchto dvou produktů vybrat. Dle popisovaných vlastností by se mi hodili oba dva. Jenže to těžko půjde.. Můžete mi doporučit který z těchto produktů si mám vybrat? Chci komplexní ochanu pro svůj stolní PC, který je připojen k Internetu přes malou síť. Na PC, brouzdám po netu na vše možné weby, vyřizuji internet banku, používám email, a mám dost osobních informací, u terých nechci, aby došlo k odcizení. Proto hledám komplexní ochranu pro svůj PC.
Výběr NOD 32
Re: Výběr NOD 32
Ahoj,
NOD 32 je pouze antivir s antispyware.
Eset smart security je antivir s antispyware, firewall a antispam.
Pokud chceš kompletní ochranu, tak je pro Tebe ideální ESS. Nebo můžeš zakoupit pouze NOD32 a doplnit ho nějakým free firewallem.
NOD 32 je pouze antivir s antispyware.
Eset smart security je antivir s antispyware, firewall a antispam.
Pokud chceš kompletní ochranu, tak je pro Tebe ideální ESS. Nebo můžeš zakoupit pouze NOD32 a doplnit ho nějakým free firewallem.
-
- Pohlaví:
To je přece jasné, NOD je jen Antivir -
8 výhod ESET Smart Security 4
Pokud potřebujete zajistit bezpečnost počítače a své soukromí, pomůže vám ESET Smart Security 4.
1. Odhalí neznámé hrozby pomocí technologií ThreatSense®, Anti-Stealth, heuristické analýzy a generické detekce. Obrana proti vypnutí škodlivými programy.
2. Čtyři navzájem propojené bezpečnostní moduly: Antivirus, Antispyware, Personal firewall a Antispam. Program běží na pozadí a nepřetržitě vás chrání.
3. Vylepšené léčení nakažených souborů. Možnost vytvoření spustitelného CD/DVD/flash disku pro opravu počítače. Nástroj ESET SysInspector prověří počítač, nalezne bezpečnostní slabiny a vytvoří závěrečnou zprávu, která pomůže odborníkovi odstranit vzniklé problémy.
4. Nezávislost na poštovním klientovi a podpora čtyř nejpoužívanějších poštovních klientů. Možnost nastavit postup při nalezení škodlivého kódu nebo nevyžádané pošty.
5. Zvýšená ochrana proti útokům z Internetu pomocí technologie IDS (Intrusion Detection System).
6. Automatické stahování malých souborů s aktualizací. Neomezuje rychlost vašeho připojení k Internetu.
7. Vítěz mnoha nezávislých testů a ocenění. Více než 70 milionů uživatelů placených verzí na celém světě.
8. Zasílání podezřelých souborů k prověření odborníky ESET. Ochotná a vstřícná technická podpora, která vám na dálku pomůže vyřešit vaše problémy s bezpečností počítače.
8 výhod ESET Smart Security 4
Pokud potřebujete zajistit bezpečnost počítače a své soukromí, pomůže vám ESET Smart Security 4.
1. Odhalí neznámé hrozby pomocí technologií ThreatSense®, Anti-Stealth, heuristické analýzy a generické detekce. Obrana proti vypnutí škodlivými programy.
2. Čtyři navzájem propojené bezpečnostní moduly: Antivirus, Antispyware, Personal firewall a Antispam. Program běží na pozadí a nepřetržitě vás chrání.
3. Vylepšené léčení nakažených souborů. Možnost vytvoření spustitelného CD/DVD/flash disku pro opravu počítače. Nástroj ESET SysInspector prověří počítač, nalezne bezpečnostní slabiny a vytvoří závěrečnou zprávu, která pomůže odborníkovi odstranit vzniklé problémy.
4. Nezávislost na poštovním klientovi a podpora čtyř nejpoužívanějších poštovních klientů. Možnost nastavit postup při nalezení škodlivého kódu nebo nevyžádané pošty.
5. Zvýšená ochrana proti útokům z Internetu pomocí technologie IDS (Intrusion Detection System).
6. Automatické stahování malých souborů s aktualizací. Neomezuje rychlost vašeho připojení k Internetu.
7. Vítěz mnoha nezávislých testů a ocenění. Více než 70 milionů uživatelů placených verzí na celém světě.
8. Zasílání podezřelých souborů k prověření odborníky ESET. Ochotná a vstřícná technická podpora, která vám na dálku pomůže vyřešit vaše problémy s bezpečností počítače.
JJ, díky, to jsem chtěl slyšet..
Určitě Eset Smart security. Mají i verzi 64 bit, pokud máš tento systém. Výhodou je, že poskytují slevu pro studenty (s ISIC) a licenci můžeš použít pro svůj PC i notebook - pokud máš oboje. Já si ho v prosinci prodloužím už po 4 a nehodlám měnit, je opravdu výbornej. Jinak licenci pošlou hned nebo druhý den a pak zaplatíš. Prodloužení je pak levnější o trochu.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Ahoj,
pořídil jsem si a nainstaloval Eset Smart security 4. Nod 32 vypadá dobře. Jen jednu věc bych potřeboval. Přiskenu PC, mi to našlo škodlivý program. Nod 32 tento program následně odstranil. Jenže tenhle program není škodlivý.. Je možně v nodu nastavit vyjímku, tak avy při dalším testu mého PC tento program nevymazal?
pořídil jsem si a nainstaloval Eset Smart security 4. Nod 32 vypadá dobře. Jen jednu věc bych potřeboval. Přiskenu PC, mi to našlo škodlivý program. Nod 32 tento program následně odstranil. Jenže tenhle program není škodlivý.. Je možně v nodu nastavit vyjímku, tak avy při dalším testu mého PC tento program nevymazal?
Jaký to je program ?? Nějaký crack ?
-
- Pohlaví:
Neznám ESS ale v NODu výjimky jsou. Dole pod oknem máž Zobrazit celý strom nastavení a tam to najdeš. Já mám už nod pryč z PC.
Mělo by to být v nástroje - karanténa - kliknout pravým na obnovit a vyloučit z kontroly. Ale bacha na to, co si takto povoluješ..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
Vyjímky
Pravý klik na ikonu NOD -> detailní nastavení -> vyjímky -> PŘIDAT
Pravý klik na ikonu NOD -> detailní nastavení -> vyjímky -> PŘIDAT
Komplexní ochranu nezajistí žádný antivir nebo balíček (zlatý oči) ... NOD je dobrý, rychlý, nežere prostředky a výkon, těžko se přes něj něco dostane ... ale když už se dostane, NOD má problémy to odstranit ...
Nod je pouze průměrný.U čtyřkové verze ,hlavně firewall není moc dobrý a detekce také průměr.Majitelé mne teď ukamenujou,že to není pravda ,ale je.Když už platit za antivir ,tak na špici je Norton internet security 2010.A už u této verze neplatí,že zatěžuje systém.Od verze 2009 systém nezatěžuje.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”