v USA:
- nejlepší antispyware = Spy Sweeper Enterprise 2.5
- nejlepší antitrojan = Aladdin eSafe
- nejlepší antivirus = Avast! Antivirus

- nejlepší antiworm = Mirage Networks NAC
- celkový vítěz (antimalware řešení) = Spy Sweeper Enterprise 2.5
v Evropě:
- nejlepší antispyware = Kaspersky Antivirus
- nejlepší antitrojan = Aladdin eSafe
- nejlepší antivirus = Avast! Antivirus

- nejlepší antiworm = Kaspersky Antivirus
- celkový vítěz (antimalware řešení) = Avast! Antivirus

Jak je vidět, Avast je oblíbený po celém světě. Můžete se sami podívat zde.
Češi, do toho!

?
 ? 
 ... A myslim si ze Avast je oblibeny vsude jen proto ze je free.Chtel bych nekdy spis videt srovnani ktery je celkove nejlepsi (z hlediska nakaz).Vim ze kazdy je na neco lepsi,ale takovy "zlaty stred".Ja si rad zaplatim za kvalitu,ale po pravde jsem vzdy videl jen subjektivni nazory na vec,kazdy preferuje "svou" znacku,takze ani vpravde nevim co bych si mel zaplatit
 ... A myslim si ze Avast je oblibeny vsude jen proto ze je free.Chtel bych nekdy spis videt srovnani ktery je celkove nejlepsi (z hlediska nakaz).Vim ze kazdy je na neco lepsi,ale takovy "zlaty stred".Ja si rad zaplatim za kvalitu,ale po pravde jsem vzdy videl jen subjektivni nazory na vec,kazdy preferuje "svou" znacku,takze ani vpravde nevim co bych si mel zaplatit   ) a tak mi to nenaslo nic,tak jsem dal zadna akce.Pak uz mi to nebavilo,tak jsem daval mazat,mazat,mazat...a bylo to.Ale mozna se to da doladit nejakym nastavenim,nevim,videl jsem NOD32 poprve,takze je mozna chyba ve me.
 ) a tak mi to nenaslo nic,tak jsem dal zadna akce.Pak uz mi to nebavilo,tak jsem daval mazat,mazat,mazat...a bylo to.Ale mozna se to da doladit nejakym nastavenim,nevim,videl jsem NOD32 poprve,takze je mozna chyba ve me.