Tracking Cookie a poškozená hra ?
Tracking Cookie a poškozená hra ?
Zdravim dneska jsem si nainstaloval hru avast nic nezahlásil atd .. hru jsme vrátil kámošovi a ten mi večer napsal že vté hře je vir , spustil jsem antiviráky a našlo mi to maximálně Tracking Cookie jestli je možný že ten vir je tak vážný že to dokáže napadnout soubor a poškodit
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tracking Cookie a poškozená hra ?
Otázkou je, co mu antivir kde našel. Pokud se jedná jen o Tracking cookie, tak to není nic nebezpečného. Pokud ovšem ta hra nebyla legální, tak bych se nedivil, že by tam něco mohlo být.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
hra byla originální a našel ho v internetových odkazech cookie
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže tím myslíš poškozené soubory virem na originálním instalačním CD s hrou, tak to je blbost.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”