Zdravím, nešel mi najet internet, tak jsem použil antiviraky a nějak je snad odstranil, internet už jde najet, ale nezobrazují se mi miniaplikace, pouze nějake pochybné siluety? Jak tam opět navrátit hodiny kalendář atd. Děkuji
Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
do sekce HiJackThis. jaro3
Po odvirování se mi nezobrazují miniaplikace.*
Po odvirování se mi nezobrazují miniaplikace.*
Naposledy upravil(a) jaro3 dne 30 říj 2010 22:01, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Internet-Miniaplikace“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Opravdu se domníváš, že nadpis „Internet-Miniaplikace“ něco popisuje?
Důvod: Oprava nadpisu „Internet-Miniaplikace“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Opravdu se domníváš, že nadpis „Internet-Miniaplikace“ něco popisuje?
Re: Internet-Miniaplikace
To jsou miniaplikace windows7, to jako přeinstalovat celý OS, nebo jsou někde ke stažení přímo originální.
-
- Pohlaví:
Tos měl napsat hned
Koukni zda ti toto nepomůže: http://social.technet.microsoft.com/For ... 24104d0876

Koukni zda ti toto nepomůže: http://social.technet.microsoft.com/For ... 24104d0876
Tak první postup mi nepomohl a ten druhý mi zřejmě nejde provest, protože ve složce Sidebar nemám složku Settings.
-
- Pohlaví:
Re: Po odvirování se mi nezobrazují miniaplikace.*
Musíš vyčkat až se ozve někdo kdo má W7 

Tenhle problém jsem nedávno taky řešil a taky tady na fóru a došlo se k poměrně jednoduchému řešení (které je naprosto funkční)
Je potřeba otevřít regedit a smazat následující klíč:
[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones \
(já osobně ho pro jistotu jenom přejmenoval)
Jakmile to uděláš, znovu si miniaplikaci spustíš, jede už normálně
Je potřeba otevřít regedit a smazat následující klíč:
[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones \
(já osobně ho pro jistotu jenom přejmenoval)
Jakmile to uděláš, znovu si miniaplikaci spustíš, jede už normálně
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
přátelé prosím vás, mě se stala taková situace že jsem si našel tuto stránku a postupoval podle instrukcí. http://support.microsoft.com/kb/2515657/cs
Metoda 2: Vypnutí a zapnutí platformě miniaplikací systému Windows
Klepněte na tlačítko Spustit, klepněte na tlačítko Ovládací panelya klepněte na tlačítko Programy.
Ve skupinovém rámečku Programy a funkce, klepněte na tlačítko Vypnutí a zapnutí funkce systému Windows.
Zrušte zaškrtnutí políčka Platforma Windows miniaplikace Zaškrtávací políčko.
Klepněte na tlačítko OKZměna se projeví a pak restartujte počítač.
Povolte platformě miniaplikací systému Windows. Chcete-li to provést, postupujte podle kroků 1 až 5. Ujistěte se však klepnutím vybertePlatforma Windows miniaplikace v kroku 3, zaškrtněte toto políčko.[/b][/b]
Jenže jakmile jsem opětně odškrtnul toto políčko a restartoval pc, po následném pokusu toto políčko zase zpět zaškrtnout abych aplikace "nahodil" mi pada pc do modré smrti. Tudíž nemůžu ani pokračovat v jiných pokusech.
Vyzkoušel jsem už všechny uvedené pokusy a nic.
Za jakoukoli pomoc mockráté díky P.
Metoda 2: Vypnutí a zapnutí platformě miniaplikací systému Windows
Klepněte na tlačítko Spustit, klepněte na tlačítko Ovládací panelya klepněte na tlačítko Programy.
Ve skupinovém rámečku Programy a funkce, klepněte na tlačítko Vypnutí a zapnutí funkce systému Windows.
Zrušte zaškrtnutí políčka Platforma Windows miniaplikace Zaškrtávací políčko.
Klepněte na tlačítko OKZměna se projeví a pak restartujte počítač.
Povolte platformě miniaplikací systému Windows. Chcete-li to provést, postupujte podle kroků 1 až 5. Ujistěte se však klepnutím vybertePlatforma Windows miniaplikace v kroku 3, zaškrtněte toto políčko.[/b][/b]
Jenže jakmile jsem opětně odškrtnul toto políčko a restartoval pc, po následném pokusu toto políčko zase zpět zaškrtnout abych aplikace "nahodil" mi pada pc do modré smrti. Tudíž nemůžu ani pokračovat v jiných pokusech.
Vyzkoušel jsem už všechny uvedené pokusy a nic.
Za jakoukoli pomoc mockráté díky P.
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help!
To je jistě nemilé, nicméně proč si podle pravidel která si jistě četl nezaložíš vlastní téma a cpeš to do cizího, navíc rok a půl starého?
To je jistě nemilé, nicméně proč si podle pravidel která si jistě četl nezaložíš vlastní téma a cpeš to do cizího, navíc rok a půl starého?
tak se moc omlouvám jsem ještě maličký a neznám to tady. Omlouvám se
-
- Pohlaví:
O.K. Pro takové případy si můžeš nahoře kliknout na karty Pravidla fóra anebo jsem tu poprvé.
Najdeš tam užitečné věci.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”