Problem modra smrt.
Problem modra smrt.
Mal som vyrus trojskeho kona v OP. Na fore mi poradili ComboFix tak som nevahal pouzil ho. Vyrus bol odsrtraneny ale teraz mi dost casto nabehne modra obrazovka smrti a tam je spominany subor atikvmag.dll ADRESS BF11C3A7 base at BF109000 DateStamp 4bfea050. Taktiez pri zapinani PC nabehne na kratku chvilu akasi tabulka kde si mam medzi niecim vybrat. To neni problem len to moze suvisiet s tym. Je tam na vyber windows XP, microsoft recover console a este nieco. Dakujem za odpoved.
Re: Problem modra smrt.
Som cital americke fora a tam mal niekto uplne ten isty vyrus ako ja a tak som nezakladal ani novu temu.
-
- Pohlaví:
ComboFix je velice silný nástroj a má se používat jen pod dohledem odborníků - pokud člověk sám není odborník.
atikvmag.dll je nějaká knihovna pro správu virtuální paměti a ta je možná poškozená, ale dá se stáhnout. Co se stane když vybereš XP.

atikvmag.dll je nějaká knihovna pro správu virtuální paměti a ta je možná poškozená, ale dá se stáhnout. Co se stane když vybereš XP.
Tak ono sa to zobrazuje len na taku chvilocku a neda sa tam uplne nic robit len zobrazi a hned pokracuje.
No teraz je problem stiahol som si tu kniznicu ale ona ma 212kB a v PC mam 2 take. Jedna rovno windows/system32 a druha vo C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE\CX100944_94C9E6E390E04C7ACFB49BA063CF410EECDB4591\B100667. Nevyriesilo by to preinstalovanie ovladaca od grafiky ?
-
- Pohlaví:
Dej do google atikvmag.dll a koukni co o tom píšou, já teď musím končit.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš grafiku od ATi?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Hej ATI radeon HD4850. Ale to asi nebol hlavny problem to musela byt len nahoda ze akurat ked som striehol nazov suboru tak mi krachlo prave to. Teraz mi 2x za sebou dalo modru smrt a bolo tam pisane NVTcp.sys A3E3EDD2 base at A3E2D000
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S tím ATi bych zkusil přeinstalovat ovladače. Rozhodně tím nic nepokazíš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
No mne to neustale nahadzuje NVTcp.sys . Vecsinou par sek po starte ako keby ked do startovania PC prihodim este npr otvaranie opery tak to krachne. Musim nehat pekne pomaly nabehnut PC a potom nemozem moc zaazovat ze viac procesov naraz.
Tak problem s NVTcp.sys vyzera byt vyrieseny. Preinstaloval som ovladace od zakladnej dosky ale atikvmag sa nejak zacalo napuchat. Aktualizoval som ovladac a aj napriek tomu vyhadzuje modru smrt.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”