EsetSmartSecurity 5...blokovanie aplikácii??
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
EsetSmartSecurity 5...blokovanie aplikácii??
Mohli by ste mi poradiť kde sa dá nakonfigurovať v Esete aby som mohol zablokovať v počítači napriklad najakú hru tak aby nešla spustiť.Neviem či tam je takáto možnosť...??? 

- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: EsetSmartSecurity 5...blokovanie aplikácii??
čau. o takovéto funkci pochybuji. zahesluj si složky s těma hrama.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč to neuděláš pomocí rodičovské kontroly obsažené přímo ve Windows (Ovládací panely / Uživatelské účty / Nastavit rodičovskou kontrolu)? Lze si samozřejmě navolit i které tituly jsou nepřípustné.
Přes ESS by to šlo leda tak, že by si hodil některý soubor potřebný ke spuštění aplikace (např. exe) do karantény..
Přes ESS by to šlo leda tak, že by si hodil některý soubor potřebný ke spuštění aplikace (např. exe) do karantény..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Přímo v ESET Smart Security 5 je funkce HIPS, která by to měla umět nastavit. Koukni sem.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Eset smart security ma dosť neohrabaný firewall ako súcasť predávaného balíka. Donedávna sa i ponúkal spolu s internetovým balíkom TCOMU a po cca mesiaci bola značná čast užívateľov upozorňovaná na zakúpenie legalnej verzie windowsu. Tým neschvaľujem nelegalne verzie, len poukazujem na fakt, ze vstavaný firewall je neprehľadný a ťažkopádny.
So svojími známymi sme to riesili nasledovne: aktivačné kody na smart security od Tcomu sme použili na novo inštalovaný čisto antivirák Nod verzie 4 od ESETU a ako firewall bol použitý Sunbelt personal.
Program je free i v platenej verzii, free verzia umožnuje blokovanie komunikácie akejkoľvek aplikácie, sledovanie komunikácie a podobne.

Umužňuje taktiež blokovanie reklam, webovych stranok. IP adries apodobne, prehľadne, zrozumiteľne a hlavne bezpečne.

V uvedenom prípade sa jednoduchym sposobom zakazuje komunikacia exelu cez internetove protokoly. Je možne vytvoriť nové pravidla pre komunikaciu a s tými taktiež pracovať. Prednastavene su localhost a cez protokol UDP A TCP a UDP TCP na router.

Recenziu si mozete precitat tu, pripadne program bezpecne a bezplatne stiahnut:
Sunbelt personal firewall
So svojími známymi sme to riesili nasledovne: aktivačné kody na smart security od Tcomu sme použili na novo inštalovaný čisto antivirák Nod verzie 4 od ESETU a ako firewall bol použitý Sunbelt personal.
Program je free i v platenej verzii, free verzia umožnuje blokovanie komunikácie akejkoľvek aplikácie, sledovanie komunikácie a podobne.

Umužňuje taktiež blokovanie reklam, webovych stranok. IP adries apodobne, prehľadne, zrozumiteľne a hlavne bezpečne.

V uvedenom prípade sa jednoduchym sposobom zakazuje komunikacia exelu cez internetove protokoly. Je možne vytvoriť nové pravidla pre komunikaciu a s tými taktiež pracovať. Prednastavene su localhost a cez protokol UDP A TCP a UDP TCP na router.

Recenziu si mozete precitat tu, pripadne program bezpecne a bezplatne stiahnut:
Sunbelt personal firewall
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
delta73: Tohle mi přijde víc jako reklama než odpověď na co se ptal. Je mu šlo o to, aby hra nešla zapnout a né aby nekomunikovala do netu. K tomu mu bude nějak Sunbelt PF houby platnej 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”