Máte zkušenost s nákup antiviru přes Aukro?* Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Magnat
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Máte zkušenost s nákup antiviru přes Aukro?*  Vyřešeno

Příspěvekod Magnat » 30 pro 2011 16:00

Ahoj,

mám celkem jednoduchou otázku :D V průběhu ledna mi skončí platnost Norton internet security. Ten používám již od roku 2009 a jsem s ním spokojený, takže ho plánuji znova prodloužit, opět tedy nastalo hledání nejlevnější varianty. Doteď to vcelku dobře zastával sw.cz, ale narazil jsem na prodej tohoto sw i na Aukru. Máte s tím někdo zkušenost? Protože ceny jsou zcela někde jinde, osobně rád dám 1000 na dva roky pro 3 PC (mám ted nově i notase, takže se to hodí). Reference mají dobré, ale raději se zeptám i vás...
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 30 pro 2011 18:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Re: nabídka internetové ochrany

Příspěvekod Luboš » 30 pro 2011 17:23

Poradím ti jednu radu do života (a netýká se to pouze programů): pokud jsi s něčím spokojen (toto slůvko podtrhuji), tak své návyky neměň. Pokud ti tedy vyhovuje zmiňovaný antivirový program, a pokud nemáš zkušenosti s jiným, tak se ho drž, jako se drží švec svého kopyta. Vždyť jsi určitě vyzkoušel možnosti instalace, obsluhy (user friendly), identifikace virů a podobných breberek, systém aktualizace, otravování uživatele při nalezení napadení apod., takže víš, zda ho chceš používat i nadále anebo ne. Pokud ti dosud vyhovuje, tak se ho drž. A věř mi, vím o čem mluvím. A to nejsem agent jakékoli antivirové firmy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: Máte zkušenost s nákup antiviru přes Aukro?*

Příspěvekod Magnat » 31 pro 2011 09:40

díky za radu, ale ne úplně jsi mě pochopil, já chci koupit úplně stejný program jako mám teď, akorát nemám zkušenost s nákupem sw přes Aukro...
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Myskar
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Myskar » 31 pro 2011 09:58

Já se vždy kouknu do složky hodnocení od předešlích zákazniků a tam zjistit jestli prodejce kritizují či chválí a tak je pro mě nakupování bezproblémů. Zatim tuky tuky do dřeva.

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 31 pro 2011 12:18

Navrhuju podívat se po alternativě, např. Avira, AVG Free, Avast. Pro běžné domácí použití naprosto dostatečné. A tu jednu reklamu po aktualizaci snadno každý zavře.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 31 pro 2011 12:26

souhlas s d1amondem. Sám používám Aviru téměř 5 let, nainstaloval jsem jí na desítky počítačů a nikdy nebyl s viry žádný problém. Asi bych svoje peníze investoval jinak, než nákupem antivirů. :-)

/// nákupů na Aukru se neboj, jen koukej na hodnocení prodejců..

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 02 led 2012 14:21

Díky, no já přes Aukro nakupuji, ale takhle sw ještě ne, natož když jsou o poznání levnější než kdekoliv jinde. Jinak vámi nabízené antiviry znám, také jsem je používal, ale mě se těď jedná o kompletní řešení a ty žádná firma zadarmo nedává :smile: Třeba u nortona jsem si oblíbil od verze 2009 jeho rychlost a neslyšnost, díky které ani nemusím u FW zadávat povolující příkazy, takové technologie mi u domácích řešení ostatních společností chybí (alternativou je ještě bitdefender, ale ten z osobní zkušenosti neznám). I proto jsem věrný už 3 roky a při těch cenách na Aukru, me za rok na 3 pc 450 Kc nevytrhne... I když po dnešku musím škudlit, po cestě do práce mi přestal ze sekundy fungovat mobil :-( Pěkný nový rok....

-Friedrich Nietzsche-

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 02 led 2012 14:24

Kamarád takhle nakoupil WIndows a za 14 dní hláška o nepravosti systému :evil: Já ale nakupuji na Aukru SW běžně, ale více méně hry před elektronickou distribuci a nikdy nebyl problém. Chce si to vybírat prodejce. Radši pár kaček připlatit a vědět, že má 100 % pozitivních než jeden, co to má o stovku levnější, ale co druhý komentář negativní :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 12 led 2012 22:49

Tak s největší pravděpodobností nakonec přeruším svůj 3-letý zvyk a ušetřím ještě víc než jsem myslel. Nějak jsem se zakoukal opět do Comoda, kdy naposled jsem registroval verzi 3. Od té doby udělali velký kus práce, hlavně na antiviru, FW vždy patřil ke špici. K tomu jsem se poohlídl i po jejich dalších free programech. No čištění mi pořád přijde lepší u ccleaneru ( ano čištění registrů má lepší skoro každý jiný program, ale pro mě je podstatnější čištění zbytků po programech a systému), ale za to jejich odinstalátor jew zajímavý a velmi mě překvapil Comodo backup, zadarmo a umí vše co potřebuji ( incrementální zálohy, stínové, komprimace, plánování a dokonce i synchronizace v jednom + 5G s programem obdobným jako livemesh).

-Friedrich Nietzsche-

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”