Spyware Terminator x Aktualizace

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Spyware Terminator x Aktualizace

Příspěvekod Jidhash » 24 říj 2006 15:34

Kamarád mě požádal o pomoc s tímto programem, že prý mu nejdou aktualizace a jelikož ho nepoužívám ( a na nic rozumného jsem nepřišel), obracím se tímto s prosbou o radu na vás
Aktualizace si stahuje ručně, Databáze programů se aktualizuje bez problémů, Soubory programů jaksi nefungují. Program nahlásí dostupnost nové verze ( např. 1.5.0.740 - 1.5.0.808 ), začne tahat data, po ukončení chce program restartovat a po opětovném spuštění je tam opět stará verze a hlášení o dostupnosti nové a pořád dokola :?
Řešil tento problém tím, že jednou za čas, celý SpywareTerminator přeinstaloval novější verzí; je tento způsob jediný možný jak získat nové aktualizace, nebo je chyba někde jinde ? Jak to funguje vám ?
Díky za odpovědi
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

Reklama
Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 30 říj 2006 17:10

před nedávnem tady byl SpywareTerminátor na programu každý den a teď ticho, copak ho nikdo z uživatelů a návštěvníků tohoto fóra neaktualizuje ? :lol:
Jak na torrenty

DJAKTA
nováček
Stav:
Kontakt:

jj

Příspěvekod DJAKTA » 02 lis 2006 21:54

Jidhash píše:před nedávnem tady byl SpywareTerminátor na programu každý den a teď ticho, copak ho nikdo z uživatelů a návštěvníků tohoto fóra neaktualizuje ? :lol:

:newmail: jj já tento antisypware mám!chtěl sem se někoho zeptat ejslti ej dobrý? no ono je to tak že ted zatím nemá žádné new aktualizace...tak prtoo se asi nic neastahuje :nomail:

Radix
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

ST

Příspěvekod Radix » 02 lis 2006 22:07

Já ST mám, každý den se mně automaticky spouští. Na žádné aktualizace si nevzpomínám. I bez nich se mně zdá, že pracuje dobře.

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

ST

Příspěvekod Radix » 02 lis 2006 22:13

Teď jsem ho kvůli tomu otevřel, dostal jsem hlášku, že je možné ho aktualizovat na verzi 1.5.0.740.
Aktualizaci jsem spustil, proběhla bez problémů. Aktualizaci 1.5.0.808 mně to nehlásilo.

briza
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 02 lis 2006 22:18

Nu,takze ja ho pouzivam a ted jsem na to koukal.Aktualizace mam spustene automaticky a vse chodi jak ma.Vyzkousel jsem to i rucne a taky v poradku,tak nevim nevim.

djkata píše:jj já tento antisypware mám!chtěl sem se někoho zeptat ejslti ej dobrý? no ono je to tak že ted zatím nemá žádné new aktualizace...tak prtoo se asi nic neastahuje

Jen bych poprosil,jestli bys nemohl psat trosku pomaleji,protoze tohle se fakt blbe lusti :evil:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

DJAKTA
nováček
Stav:
Kontakt:

j

Příspěvekod DJAKTA » 02 lis 2006 22:21

briza píše:Nu,takze ja ho pouzivam a ted jsem na to koukal.Aktualizace mam spustene automaticky a vse chodi jak ma.Vyzkousel jsem to i rucne a taky v poradku,tak nevim nevim.

djkata píše:jj já tento antisypware mám!chtěl sem se někoho zeptat ejslti ej dobrý? no ono je to tak že ted zatím nemá žádné new aktualizace...tak prtoo se asi nic neastahuje

Jen bych poprosil,jestli bys nemohl psat trosku pomaleji,protoze tohle se fakt blbe lusti :evil:

ok ale pokusím se ale já na pc mám další práci tak,proto píšu tak rychle se omlouvám! :idea:

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

ST

Příspěvekod Radix » 02 lis 2006 22:34

Znovu jsem se díval, poslední verze 1.5.0.740. Ta verze .808 je mně záhadou.

DJAKTA
nováček
Stav:
Kontakt:

Re: ST

Příspěvekod DJAKTA » 02 lis 2006 23:36

Radix píše:Znovu jsem se díval, poslední verze 1.5.0.740. Ta verze .808 je mně záhadou.

:profi: :newmail: Tak dneska je nová aktualizace ke stáhnutí!tak si to aktualizujte! :banana:

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

ST

Příspěvekod Radix » 03 lis 2006 10:20

Tak jsem si tu poslední aktualizaci teď stáhnul, ale stále mně to píše, že je to verze 1.5.0.740.

shark1359
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod shark1359 » 03 lis 2006 15:27

:teeth: :teeth: :teeth: :crazy: Application files : 1.6.0.813
Software database : 1.0.473.217

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Re: ST

Příspěvekod Jidhash » 04 lis 2006 09:25

Radix píše:Znovu jsem se díval, poslední verze 1.5.0.740. Ta verze .808 je mně záhadou.

opravdu tam byla a to dokonce skoro týden k stažení, které se ale jaksi nedařilo :evil:
ale s novou verzí 1.6.0.816 se problém vyřešil a poprvé se aktualizovalo bez problému, uvidíme jak to bude pokračovat v budoucnu
děkuji za vaše reakce
Jak na torrenty

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”