modrá obrazovka, restart XP Vyřešeno
modrá obrazovka, restart XP
Zdravím, v poslední době nám doma na všech PC padá Windows XP, po nějaké době práce se objeví modrá obrazovka a PC se restartuje (pak to píše systém obnoven po závažné chybě), Superantispyware vždycky něco objeví, to smáznu ale problém přetrvává, prosím o pomoc, vzhledem k tomu, že nám to doma dělá na více PC, očekávám spíš havěť, než problém hardware, díky předem
-
- Pohlaví:
Re: modrá obrazovka, restart XP
Nebylo by od věci napsat to chybové hlášení na BSOD, nedají se vyloučit vysoké teploty. Ty počítače jsou zapojené v síti? Nech si v sekci Hijack This zkontrolovat log. Návod je tamtéž anebo ho mám v podpisu.
To BSOD je tam zlomek vteřiny a pak hned restart, nestihnu přečíst, co tam je. Jinak ty počítače jsou napojené na jednom routeru, teplotu jsem kontroloval programem Everest a nebyla nějak zásadně vysoká, log HJT jsem dal právě ke kontrole.
-
- Pohlaví:
Restart lze několika způsoby zakázat. Např. po startu mačkat F8 a vybrat to v následující nabídce -
OK, až to zase spadne, zkusím to přečíst a hodím to sem.
-
- Pohlaví:
Jasně, ale zatím se tím netrap. Až co napíšou chlapi od logů, pokud to nepomůže bude se hledat HW chyba.
OK, zatím dík.
Re: modrá obrazovka, restart XP Vyřešeno
Tak dle instrukcí pánů od logů PC vyčištěn, dávám vyřešeno, děkuju.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”