Doporučte portable antivir
Doporučte portable antivir
Ahoj můžete mi doporučit nějaký dobrý portable antivir našel jsem jen tenhle http://www.slunecnice.cz/sw/clamwin-portable/ neexistuje nahodou porable verze Avastu nebo Aviry? Hledal jsem na jejich oficialnich strankách ale bez uspěchu takže asi ne 

AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Doporučte portable antivir
A k čemu ti to bude?Pokud to napíšeš do strejdy gůgla tak vypadne např.-http://www.pendriveapps.com/software/portable-antivirus-firewall/Neměl by jsi v případě nutné potřeby použít nějaký escan?Např.-http://www.escanav.com/english/content/products/MWAV/escan_mwav.asp
atd.
atd.
nj ale kdyz napr. neni na nejakem kompu pripojeni k netu vir se tam dostane treba na flash disku tak je ti escan no nic...
ale i tak dik za odkaz urcite neco z toho vyzkousim...
ale i tak dik za odkaz urcite neco z toho vyzkousim...
AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16
-
- Pohlaví:
eni na nejakem kompu pripojeni k netu vir se tam dostane treba na flash disku
V tomto případě bych na nějaký portable antiviry nespoléhal a k netu to připojil. Antiviry nejsou všemocný a všechnu havěť stejně neodhalí.
MWAV bych se asi vyvaroval, protože v důsledku přepisuje přípony a je poměrně těžké to odhalit.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč by měl přepisovat přípony?Občas ho používám a žádný problém jsem nezaznamenal.A i v zakoupených produktech,kde se comodu zdá možná infekce tak mwav nehlásí falešný poplach.
-
- Pohlaví:
Nevím proč je přepisuje, ale přepisuje. Když si dáš práci s hledáním a zadáš MWAV pak to zde možná nejdeš. Už se o tom psalo. Také jsem o tom nevěděl, ale upozornil mne na to tuším Pic a pak jsem si to ověřil.
Ono když máš v PC hromadu dat, pak si toho nevšimneš, ale najednou něco co si léta nepoužíval nefunguje.
Edit: Tak jsem to našel - viewtopic.php?f=58&t=55943&p=401391&hilit=MWAV#p401391
Ono když máš v PC hromadu dat, pak si toho nevšimneš, ale najednou něco co si léta nepoužíval nefunguje.
Edit: Tak jsem to našel - viewtopic.php?f=58&t=55943&p=401391&hilit=MWAV#p401391
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”