Aj,
díky Jaro, škoda, odjel jsem na to o hodinu dříve

.
Ale projel jsem mu to malwar anti malwar, našlo to 5 nějakých trojanů - vše něco jako "plastic security/secure" už přesně nevím, šlo to smazat, pak jsem to projel spybotem serch and destroy - cca nějakých deset luntů taky odstraněno, dále ad awarem napsalo 11kusů těch malých problémů a při odmazání se jich počet objevil asi 52... smazáno..... Mimo to ještě jednoho zmetka po úplné kontrole zlikvidoval ještě avast.
Pak jsem mu to projel dvěma nástroji na opravu registrů (ne cclean.

trochu lepšími), vše poopravováno, kontrola hijackthisem rovněž vyzněla OK. I co jsem se koukal do služeb taky OK.
(vše následně po připojení k netu aktualizováno a projeto ještě jednou - čisté - snad

)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OK
Mám to připraveno a při další návštěvě mu to projedu i tím Kasperskym.
Dík.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(No a už vím jak k tomu všemu došlo, to nebylo pochopitelně jen otevřením, on totiž přílohu mejlu v zipu si vesele uložil a následně i rozbalil, prej ji před tím ještě kontroloval.......... moula )