Pomalá rychlost v torrentech Vyřešeno
Re: Pomalá rychlost v torrentech Vyřešeno
Mluvíš mi z duše.

Z velkých problémů udělej malé, z malých pak žádné.
						Re: Pomalá rychlost v torrentech
no tak jsem zkusil Azureus Vuze a i když bere tedy o hodně výkonu více, což se mi příčí, tak rychlost je opravdu lepší a už zde neukazuje nic problém s červeným, žlutým nebo zeleným portem, ale prostě to normálně jede takže už nez problému   ...  ale díky všem ( možná že to je i jinak a povedlo se to díky tomu nastavení portu, protože to jsme udělal pro jistotu taky i na tomto novém klientu )
  ...  ale díky všem ( možná že to je i jinak a povedlo se to díky tomu nastavení portu, protože to jsme udělal pro jistotu taky i na tomto novém klientu )

...  ale díky všem ( možná že to je i jinak a povedlo se to díky tomu nastavení portu, protože to jsme udělal pro jistotu taky i na tomto novém klientu )
  ...  ale díky všem ( možná že to je i jinak a povedlo se to díky tomu nastavení portu, protože to jsme udělal pro jistotu taky i na tomto novém klientu )Jsem Apple ovce  .
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
						 .
.Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
- 
				- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek

- 
				- 
												Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
 od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě
- 6
- 6667
- 
						od Riviera kid
						Zobrazit poslední příspěvek 
 26 lis 2024 12:48

- 

- 
				- 
												Leaks informací v roce 2000 a max rychlost internetu
 od walderan » 05 zář 2025 23:31 » v Vše ostatní (hw)
- 0
- 5455
- 
						od walderan
						Zobrazit poslední příspěvek 
 05 zář 2025 23:31

-