přerušované stahování
přerušované stahování
dobrý den. mám problém se stahováním z rapidshare (jinde ne).stahování probíhá nárazově a i když my správce hlásí stažení za 5min tak to trvá řádově desítky minut (100MB trvá při rychlosti 500KB/s asi 30min). čím to je? předem díky za radu.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: přerušované stahování
Premium nebo free stahování máš na mysli ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
lomikaro:
Vítej na fóru PC-Help!
Další doplňující otázka: Jakého download-manažera používáš?
Vítej na fóru PC-Help!
Další doplňující otázka: Jakého download-manažera používáš?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
tu rychlost to ukazuje porad cca 500kbit/s?
To je nejaká blbosť. Cez freerapid downloader to ide od nejakých 220 až po 78 ak sa sťahuje paralelne napr. cez deposit alebo ifolder, mediafire alebo mega a aj pri tých okolo 78kbit/s je 100 MB stiahnutých za nejakých 17 minút a nie za 30. Upozorňujem samozrejme, že to ukazuje priemer a nie periodickú rýchlosť sťahovania.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tento stav (příjem balíčků po několika paketech tzn rázování stahování) je běžný pro stahování z RapidShare Free rychlost příjmu pak závisí na celkovém vytížení RapidShare v době kdy se stahuje. Dostáváte tím menší balíčky dat čím vytíženější je server.
Jinak jsou dost chytří na to aby si obsazovali porty linky a vůbec vše co s tím souvisí pomalým odesíláním dat pošlou ti odměřený balíček optimální rychlostí a musíš si počkat na další.
Downloadery počítají čas potřebný ke stažení z rachlosti jakou přijímáte data ty mezery mezi jednotlivými balíčka dat většinou nezapočítávají.
Jinak jsou dost chytří na to aby si obsazovali porty linky a vůbec vše co s tím souvisí pomalým odesíláním dat pošlou ti odměřený balíček optimální rychlostí a musíš si počkat na další.
Downloadery počítají čas potřebný ke stažení z rachlosti jakou přijímáte data ty mezery mezi jednotlivými balíčka dat většinou nezapočítávají.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
brano:
Proč by nešlo z Rapidu stahovat free při rychlosti 500kb/s?
500 kilobitů je necelých půl megabitu, neboli 62,5 kilobajtu za vteřinu.
Proč by nešlo z Rapidu stahovat free při rychlosti 500kb/s?
500 kilobitů je necelých půl megabitu, neboli 62,5 kilobajtu za vteřinu.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re Myloš. Tak už sa rozumieme. Veď tak mi to aj ide, ak sa sťahuje paralelne, len ten čas mi nesedel, pretože mám odskúšané, že najhorší je Deposit ten si ide svojou 30 pri free a tam je to naozaj vyše pol hodiny, ale v rapide alebo mega cez free niekedy 5min, nikedy tých 15 - 17, podľa dňa a denného času, veď to poznáš. Najlepšie ráno nahádzať linky a nech sa sťahuje.
Čau.
Čau.
Simon P40:
Ono záleží na tom, co mu bude fungovat. Já ze všech rapidích stahovačů nakonec rozchodil (a oblíbil si) akorát jDownloader a USDownloader.
Ono záleží na tom, co mu bude fungovat. Já ze všech rapidích stahovačů nakonec rozchodil (a oblíbil si) akorát jDownloader a USDownloader.
- Mýliti se je Myloš.
- Teedok
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro mě je the Best freeRapid downloader...třeba na uloz. to to samo vyplňuje kódy a tak...prostě pohoda...
Freerapid 4ever