Posílám přes ICQ 6.5 nechtěně viry. Znáte jiný klient?*
Re: ICQ Klient
nejde heslo zmenit na internetu nekde na icq.com ? nechci zapínat ICQ klienta protoze se hned odesle vir a znovu mi prijde email od poskytovatele !!! :(
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Našel jsem návod, ale nemůžu na tu stránku odkazovat, kvůli reklame tak ti ho zkopíruji.
Postup:
Naštěstí se někteří v pravdě geniální programátoři okolo serveru http://www.murb.com zamysleli a přišli na jednu možnost jak ztohoven
(Tímto jím opravdu musím vzdát hold, protože to co dali dohromady je opravdu pravý majstrštik.)
Co budeme potřebovat:
a) ICQ 6 Password Hasher (icq_6_password_hasher.zip, 1,12MB) >> Version: 1.1 Last update: 28.06.2009
//k výše uvedenému programu ještě existuje jedna alternativa jménem Quick Password Recovery FREE (tu přeloženo do češtiny)
(quick_password_recovery_free.zip, 248 kB), >> version 1.0b - nemusí se instalovat a funguje mi taky parádně
b) ICQ Password Changer (icq_password_changer.zip, 1,19MB) >> Version: 1.0 Last update: 28.06.2009
Samotný postup:
a) V první řadě úplně vypneme ICQ 6.5 (to znamená že nebude jen minimalizované, ale že jeho ikonku neuvidíme ani v hlavním panelu poblíž hodin)
b) Nainstalujeme si a následně spustíme program ICQ 6 Password Hasher
c) V ICQ 6 Password Hasheru si vybereme náš ICQ účet který potřebujeme a pak klikneme na tlačítko "Load password hash". Načež by se nám mělo ukázat přibližně tohle (je to jen příklad): "79C2B46CE2594ECBCB5B73E928345492".
d) Nainstalujeme si a následně spustíme program ICQ Password Changer
e) V ICQ Password Changeru do kolonky "ICQ number / UIN" napíšeme naše ICQ číslo (překvapivě
) a do "Password / MD5 Hash:" vložíme hash, který máme zjištění z programu ICQ 6 Password Hasher. (v mém případě tedy vložím tohle: "79C2B46CE2594ECBCB5B73E928345492")
f) Klikneme na tlačítko "Login" a po té co jsme přihlášení v sekci "Change password", konkrétně ve vybrané volbě "Change password of one account", tak do řádku "New password (1-8 characters):" napíšema naše nové heslo.
g) Potvrdíme stiskem tlačítka "Change password" a pak se ještě odhlásíme stiskem tlačítka "Logaut", načež vypneme program.
h) No a je to :-) - Zapneme ICQ 6.5, do kolonky "Heslo:" napíšeme naše nové heslo a přihlásíme se. Teď by už mělo všechno fungovat a nám funguje naše nové heslo :-)
Postup:
Naštěstí se někteří v pravdě geniální programátoři okolo serveru http://www.murb.com zamysleli a přišli na jednu možnost jak ztohoven

Co budeme potřebovat:
a) ICQ 6 Password Hasher (icq_6_password_hasher.zip, 1,12MB) >> Version: 1.1 Last update: 28.06.2009
//k výše uvedenému programu ještě existuje jedna alternativa jménem Quick Password Recovery FREE (tu přeloženo do češtiny)
(quick_password_recovery_free.zip, 248 kB), >> version 1.0b - nemusí se instalovat a funguje mi taky parádně
b) ICQ Password Changer (icq_password_changer.zip, 1,19MB) >> Version: 1.0 Last update: 28.06.2009
Samotný postup:
a) V první řadě úplně vypneme ICQ 6.5 (to znamená že nebude jen minimalizované, ale že jeho ikonku neuvidíme ani v hlavním panelu poblíž hodin)
b) Nainstalujeme si a následně spustíme program ICQ 6 Password Hasher
c) V ICQ 6 Password Hasheru si vybereme náš ICQ účet který potřebujeme a pak klikneme na tlačítko "Load password hash". Načež by se nám mělo ukázat přibližně tohle (je to jen příklad): "79C2B46CE2594ECBCB5B73E928345492".
d) Nainstalujeme si a následně spustíme program ICQ Password Changer
e) V ICQ Password Changeru do kolonky "ICQ number / UIN" napíšeme naše ICQ číslo (překvapivě

f) Klikneme na tlačítko "Login" a po té co jsme přihlášení v sekci "Change password", konkrétně ve vybrané volbě "Change password of one account", tak do řádku "New password (1-8 characters):" napíšema naše nové heslo.
g) Potvrdíme stiskem tlačítka "Change password" a pak se ještě odhlásíme stiskem tlačítka "Logaut", načež vypneme program.
h) No a je to :-) - Zapneme ICQ 6.5, do kolonky "Heslo:" napíšeme naše nové heslo a přihlásíme se. Teď by už mělo všechno fungovat a nám funguje naše nové heslo :-)
-
- Pohlaví:
Nějak tomu nerozumím, když ni něco nefunguje hledám opravu. Když mi nejde TV tak také hned nekupuji novou.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit , já tě teď také nechápu?
Re: Posílám přes ICQ 6.5 nechtěně viry. Znáte jiný klient?*
k cemu to je presne navod ? ke zmene hesla ? uz jsem ho zmenil a stejne mi to jinde nejde prihlasit
-
- Pohlaví:
Stene píše:Blue Spirit , já tě teď také nechápu?
Když mi něco nefunguje, není řešení insal něčeho jiného. Je třeba to opravit a teprve pokud to nelze ak je na řadě změna. Jenom tak jsem to myslel -rady typu když ti nejde TV Sony, kup si jinou značku nepomhají.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to pravda, ale tyhle viry se chytají nejvíce na ICQ..
Proč ti to tedy nejde jinde přihlásit nevím :(
Proč ti to tedy nejde jinde přihlásit nevím :(
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě z QiPu šlo přihlásit i ze starýho hesla, zvláštní, co to píše ?
Jinak QiPa už bych vyměnil, ale bohužel jsem si na něj zvykl. Má hodně kladných vlastností :)
Jinak ten bordel co odesíláš, to je nějaká reklama na prášky, zdraví atd.
Posílá mi to občas pár lidí, jsou offline vždy. Takže ti nějaký vypnutí icq nepomůže, pokud ukládáš heslo.
Zkusim najít jak se tomu viru říká, bylo hodně utilit na to.
Tak ten program je Avenger, maže soubor, něco jako Killbox.
návod na odstranění: http://www.viry.cz/go.php?p=viry&t=novinka&id=2500
Jinak QiPa už bych vyměnil, ale bohužel jsem si na něj zvykl. Má hodně kladných vlastností :)
Jinak ten bordel co odesíláš, to je nějaká reklama na prášky, zdraví atd.
Posílá mi to občas pár lidí, jsou offline vždy. Takže ti nějaký vypnutí icq nepomůže, pokud ukládáš heslo.
Zkusim najít jak se tomu viru říká, bylo hodně utilit na to.
Tak ten program je Avenger, maže soubor, něco jako Killbox.
návod na odstranění: http://www.viry.cz/go.php?p=viry&t=novinka&id=2500
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus co radí Czechboy
Stáhni si a spusť pod účtem administrátora Avenger-
Tlačítkem OK potvrď, že vše, co děláš v tomto programu, děláš na vlastní riziko
Zvol možnost "Load script from internet URL"
Do řádku pod tím zkopíruj následující adresu:
Klikni na Execute ke spuštění programu, nakonec klikni na OK a Tvůj počítač se restartuje
Poté sem vlož log z HijackThis ke kontrole.
viewtopic.php?f=70&t=5119
Stáhni si a spusť pod účtem administrátora Avenger-
Tlačítkem OK potvrď, že vše, co děláš v tomto programu, děláš na vlastní riziko
Zvol možnost "Load script from internet URL"
Do řádku pod tím zkopíruj následující adresu:
Kód: Vybrat vše
http://ne-e.eu/stration/script.txt
Klikni na Execute ke spuštění programu, nakonec klikni na OK a Tvůj počítač se restartuje
Poté sem vlož log z HijackThis ke kontrole.
viewtopic.php?f=70&t=5119
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
mozna jsem to nazacatku nerek dost jasne nikdo mi nerek ze posilam viry jako odkazy nebo neco podobneho na icq ..ale v ICQ je vir ktery mam v pc a kdyz se prihlasim na ICQ tak mi prijde email od poskytovatele ze odesilam viry...takze to ani nini videt ze bych posilal odkazy nebo neco podobneho...ale myslim si ze je to icq ...zalozil jsem kontrolu HJK ale nikdo mi ho jeste nezkontroloval :( :(
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tohuhle tady rozumí Jaro3. Je v tom dobrej tak poslouchej jeho co ti říká.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten výmaz přes Avenger si zkusil ?
Vir odesílá odkazy na různý stránky, viz ta stránka.
Když to někdo pošle mě tak je offline.
Vir odesílá odkazy na různý stránky, viz ta stránka.
Když to někdo pošle mě tak je offline.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3169
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:34
-
- 16
- 8505
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4108
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9106
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3393
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-