Giveaway of the Day - Tip na dnešní den! Vyřešeno
Re: Giveway of the Day - Tip na dnešní den!
Je dobré si schovávat keye z této stránky (Giveway of the Day), protože se stává, že si později stáhnete trial z domácí stránky software, který odemknete do (bezproblematické) plné verze
Nemusí to ale platit pokaždé ...

že mě to nenapadlo u Photo Studio 

- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě to napadlo, ale nevěřil jsem tomu, že by to neošetřili. Tak jsem to ani nezkoušel.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Nejspíš ten vlastní prográmek z Giveway of the Day hlídá 24 hodinovou lhůtu, pak už nedovolí key vložit. Já jsem tuto věc zjistil u programu: Magnifying Glass Pro 1.8+CZ, na který se tu chystám napsat recenzi ve svém vláknu o zajímavém softwaru ...
-
- Pohlaví:
Speed_dead píše:Mě to napadlo, ale nevěřil jsem tomu, že by to neošetřili. Tak jsem to ani nezkoušel.
Také jsem to nezkoušel, ale vypozoroval jsem, že je zajímá pouze instalace, tam si ověřují hned na počátku čas - fungovat by to mohlo.
Tip na dnešní den : http://www.giveawayoftheday.com/
InPaint 3.0
Inpaint rekonstruuje vybranou oblast obrázku z pixelů v blízkosti místa hranice. Inpaint mohou být použity k odstranění nežádoucích objektů z fotografií. Odstranit všechny nežádoucí objekty z vašich fotografií, jako je extra výkon-line, lidé, text ... Program bude automaticky inpaint vybranou oblast vymazat to.
Tento program vypadá dost dobře!
- StrejdaSam
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bylo by celkem zajímavé, kdyby se tam objevil SonyVegas. 
Ale takovéhle programy se zde asi oběvovat nebudou.. :-/
Ten InPaint jsem stáhl a fakt doporučuju..

Ale takovéhle programy se zde asi oběvovat nebudou.. :-/
Ten InPaint jsem stáhl a fakt doporučuju..

Doodle Noodle
-
- Pohlaví:
ThunderSoft Flash Slideshow Factory 2.5.0
ThunderSoft Flash Slideshow Factory je neuvěřitelně snadný software, který vám umožní vytvářet flash slideshow z obrázků! Také můžete přidat přechodové efekty, titulky, hudbu, použít klipart atd. A s mnoha různými animovanými šablonami můžete snadno vytvořit animovanou e-pohlednici, kterou pošlete svým přátelům, známým a nebo rodině.
ThunderSoft Flash Slideshow Factory je neuvěřitelně snadný software, který vám umožní vytvářet flash slideshow z obrázků! Také můžete přidat přechodové efekty, titulky, hudbu, použít klipart atd. A s mnoha různými animovanými šablonami můžete snadno vytvořit animovanou e-pohlednici, kterou pošlete svým přátelům, známým a nebo rodině.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už je tam zas něco jinýho.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
-
- Pohlaví:
To se někdy stává, ale ne často. Píšou o tom na blogu.
Vážení uživatelé, vzhledem k zásadním problémům s ThunderSoft Flash Slideshow Factory 2.5.0, resp. aktivací (především na Windows x64), rozhodli jsme se jej nahradit novým titulem. Doufáme, že se vám bude líbit Boxoft PDF Video. Pokud jde o ThunderSoft Flash Slideshow Factory - opět tento program uvedeme jakmile budou všechny problémy řešeny. Omlouváme se za vzniklé potíže. S pozdravem, tým GOTD.
Boxoft PDF To Video
Boxoft PDF Video je software, který vám provede dávkovou konverzi PDF dokumentů nebo obrázků do zvuku a videa (AVI / WMV / MPEG), nebo samostatný EXE / SCR, nebo přímo vypálit na CD / DVD. Různé výstupní formáty a také přechodové efekty, které můžete použít různým způsobem. Užijte si výrobek ještě dnes!
Vážení uživatelé, vzhledem k zásadním problémům s ThunderSoft Flash Slideshow Factory 2.5.0, resp. aktivací (především na Windows x64), rozhodli jsme se jej nahradit novým titulem. Doufáme, že se vám bude líbit Boxoft PDF Video. Pokud jde o ThunderSoft Flash Slideshow Factory - opět tento program uvedeme jakmile budou všechny problémy řešeny. Omlouváme se za vzniklé potíže. S pozdravem, tým GOTD.
Boxoft PDF To Video
Boxoft PDF Video je software, který vám provede dávkovou konverzi PDF dokumentů nebo obrázků do zvuku a videa (AVI / WMV / MPEG), nebo samostatný EXE / SCR, nebo přímo vypálit na CD / DVD. Různé výstupní formáty a také přechodové efekty, které můžete použít různým způsobem. Užijte si výrobek ještě dnes!
-
- Pohlaví:
Process Lasso 4.0
Nástroj pro snadnou správu procesů. Umožňuje nastavení výchozích priorit procesů, ukončení nepovolených procesů, záznam spouštěných procesů. Pokud některé procesy příliš zatěžují CPU a systém přestává reagovat, dokáže automaticky dočasně omezit jejich prioritu.
Process Lasso 4.0
Nástroj pro snadnou správu procesů. Umožňuje nastavení výchozích priorit procesů, ukončení nepovolených procesů, záznam spouštěných procesů. Pokud některé procesy příliš zatěžují CPU a systém přestává reagovat, dokáže automaticky dočasně omezit jejich prioritu.
-
- Pohlaví:
Aiseesoft Blu-ray Ripper
Blu Ray Ripper dokáže vytáhnout z Blu ray Discs/m2ts video a převést na jiné DVD anebo video/audio jiných formátů.
Aiseesoft Blu-ray Ripper
Blu Ray Ripper dokáže vytáhnout z Blu ray Discs/m2ts video a převést na jiné DVD anebo video/audio jiných formátů.
-
- Pohlaví:
ThunderSoft Flash Slideshow Factory je neuvěřitelně snadný software, který vám umožní flash slideshow z obrázků! S výkonem Flash můžete přidat přechodové efekty, titulky , přehrávání hudby, použít klipart, a další! Má mnoho různých animovaných šablon, nemusíte začínat od nuly, vše je již v proghramu. Můžete dokonce vytvořit animovanou E-pohlednici a poslat ji svým přátelům a rodině.
Dnes opět hra: Aquitania
ThunderSoft Flash Slideshow Factory je neuvěřitelně snadný software, který vám umožní flash slideshow z obrázků! S výkonem Flash můžete přidat přechodové efekty, titulky , přehrávání hudby, použít klipart, a další! Má mnoho různých animovaných šablon, nemusíte začínat od nuly, vše je již v proghramu. Můžete dokonce vytvořit animovanou E-pohlednici a poslat ji svým přátelům a rodině.
Dnes opět hra: Aquitania