Vize stažených 30 DVD za měsíc je opravdu hrozná - nevím co bych stahoval a proč.
Ale není snad nutno stahovat až na doraz - tzn. vyčerpávat kapacitu Premium až na limit. ( i když asi naše česká nátura by tomu odpovídala - zaplatil jsem , tak jim přece nenechám ani kB plonkovej)
U Premium jde snad i o jiné věci (možnost pokračovat, když to v půli spadne a pod.)
Vždyť ty dvě stovky (+/- ) jsou tak asi 4 krabičky cigaret - což snad není moc ?
Rapidshare - jak stahovat bez přestávek
Merlin66 píše:Vize stažených 30 DVD za měsíc je opravdu hrozná - nevím co bych stahoval a proč.
Ale není snad nutno stahovat až na doraz - tzn. vyčerpávat kapacitu Premium až na limit. ( i když asi naše česká nátura by tomu odpovídala - zaplatil jsem , tak jim přece nenechám ani kB plonkovej)
U Premium jde snad i o jiné věci (možnost pokračovat, když to v půli spadne a pod.)
Vždyť ty dvě stovky (+/- ) jsou tak asi 4 krabičky cigaret - což snad není moc ?
Mě se po roce seběhlo asi 5 filmů, které jsem chtěl tak proto jsem to přešvih, a né snad proto že když platim tak jim nenechám ani bajt. Vlastně jenom proto jsem si to pořídil. Od té doby si z rapidu stahnu každý týden úterní Ordinaci v RZ a tím to pro mě zhaslo.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
BROZA :
Můj příspěvek nebyl míněn jako narážka na tebe nebo na někoho jiného zde (alespoň co jsem prohlédl příspěvky výše). Já měl nemlich to samé, akorát jiný žánr. A taky jsem to přešvihl během 3 dnů.
Svým příspěvkem jsem chtěl vyjádřit nic víc než to, že oněch 5 GB na 25 dnů je pro mne ( a pro snad všechny normální lidičky) nevyčerpatelné množství .
Můj příspěvek nebyl míněn jako narážka na tebe nebo na někoho jiného zde (alespoň co jsem prohlédl příspěvky výše). Já měl nemlich to samé, akorát jiný žánr. A taky jsem to přešvihl během 3 dnů.
Svým příspěvkem jsem chtěl vyjádřit nic víc než to, že oněch 5 GB na 25 dnů je pro mne ( a pro snad všechny normální lidičky) nevyčerpatelné množství .
Můj první stroj: Atari 800XL
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
X :
Jasně že to není vědeckotechnicky žádný problém, tolik dat přenést (mám +/- obdobnou rychlost/pomalost).
Ale obsahově ? Počítám....co mám za oblíbené filmy a muziku....sčítám odčítám násobím dělím.... a zjišťuji....že......
..... zas takovej náročnej filmovej fanda nejsem. Stačí mi Mrazík a Rákosníček. (v papírový edici za 48,- s daní).
Nu což, koho to baví, tak ať mu to vydrží.......
Jasně že to není vědeckotechnicky žádný problém, tolik dat přenést (mám +/- obdobnou rychlost/pomalost).
Ale obsahově ? Počítám....co mám za oblíbené filmy a muziku....sčítám odčítám násobím dělím.... a zjišťuji....že......

Nu což, koho to baví, tak ať mu to vydrží.......

Můj první stroj: Atari 800XL
Řekl bych, že O2 to v Čechách zase velice brzy zavede (viz česká povaha všechno urvat co jde), resp. to udělá jako nedávno anglický British Telecom na ostrovech - chceš neomezeně, připlatíš si za tarif (předtím tam uplatňovali tuším jen fup stylem, že zasílali doporučení na přechod na větší dražší limit, dnes natvrdo vyúčtují přesáhnuté GB po 2 měsících...)
Jde prostě o to, že kapacita připojení pokud není nekonečná, tak ti co stahují celý internet aniž by pro to měli pádný důvod, omezují ostatní.
Jde prostě o to, že kapacita připojení pokud není nekonečná, tak ti co stahují celý internet aniž by pro to měli pádný důvod, omezují ostatní.
maiki: Ale neomezují, my doháníme normu aby jsme zvýšili průměr
Většina lidí ani neví, na co všechno jde použít internet, taková základní věc jako Google většina lidí nezná, když to tak někdy tady pozoruji. To 1% co umí používat Net se mezi těmi zbylými lehko ztratí. Spíš to šlo bez FUPu a nyní to jde taky (TO2). Jsem na platformě ČRa a tam to taky nikdy nebyl problém ...

Re: Rapidshare - jak stahovat bez přestávek
smazáno - reklama - Weslo
btw.není to zadarmo
btw.není to zadarmo

- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jjj: to jo no 

CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já z radpishare maximálně nějaké p**** a jinak nic víc....mno tak max java hry 128x160
I
w200i
I

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12