Prográmek(utilitu) pro schránku Windows Vyřešeno

Místo pro všechny tipy na zajímavé prográmky a utilitky ke stažení

Moderátor: Mods_senior

george
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Prográmek(utilitu) pro schránku Windows

Příspěvekod george » 07 led 2010 23:34

Potřebuji nutně rozšířit funkce schránky Windows. Spouštět by se měl se startem počítače a nemusí se instalovat (není-li pak i instalovaný) Na notebooku s úspěchem používám ClipGuru, je sice v angličtině ale pracuje dobře. Do Desktop počítače s Windows XP Profesional, se mi jej nepodařilo zprovoznit (konflikty, shazuje počítač atp.) Hledám tedy zkušenost kdo máte s tímto ClipGuru - nebo náhradu za něj (jiný program rozšiřující funkce schránky) Zkoušel jsem i ClipX nejde. Nabídka na stahuj.cz existuje, ale zkoušet (instalovat) jeden po druhém je děs.

Pokud má někdo tady dobrou zkušenost s podobným prográmkem (utilitou) pro schránku Windows žádám o radu. Musí pracovat nezávisle na prohlížečích. Ve Firefoxu Adon mám (nepoužívám) převážně musím pracovat ve 2 prohlížečích, více s Operou.

george :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Prográmek(utilitu) pro schránku Windows

Příspěvekod X » 07 led 2010 23:42

ClipGuru neznám, ale vypadá to, že ho vyzkouším :D Docela se mi líbí: Comfort: Clipboard Pro 3.6.exe - bohužel je to shareware. Ale pěkné, od stejné společnosti co spáchala Hot Virtual Keyboard.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 08 led 2010 00:10

To X: Pokud by ClipGuru šlo ve WinXP Professional tak se k němu vrátím, ale vypadá to, že bych musel vyhodit Quick Time (podezřívám, ale nemám důkaz) AVG?, MSN Live Monitor (nemám důkaz) Canon Network Scan Utility? zatím oříšek. Na noteboku běží ClipGuru parádně (W2k)
Pokud to ClipGuru zkusíš jak se chová u XP, budu rád. Chybí mi pro práci .
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 08 led 2010 20:16

Na internetu se takových malých šikovných prográmků pro schránku Windows -cplipboard (utilit) najde dost, pokud nikdo nemáte vyzkoušeno (neznáte) nepoužíváte a nemůžete mi doporučit, nezbývá než zkoušet, stahovat jeden po druhém...jdu tímhle směrem.

george

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 10 led 2010 12:29

Momentálně zkouším Clipboard Magic a není to co potřebuju a ClipGuru to nenahradí.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: Prográmek(utilitu) pro schránku Windows  Vyřešeno

Příspěvekod george » 12 led 2010 11:12

Vyřešeno odstraněním konfliktu v systému.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Programy ke stažení”