Po spuštění Nero StartSmart se zobrazí chybová hláška

Místo pro všechny tipy na zajímavé prográmky a utilitky ke stažení

Moderátor: Mods_senior

zapomenout
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 10
Pohlaví: Muž

Po spuštění Nero StartSmart se zobrazí chybová hláška

Příspěvekod zapomenout » 06 říj 2010 13:27

Dobrý den, mám OS windows7, nainstaloval jsem si Nero9 a při jeho spuštění přes "Nero StartSmart" se mi stále objevuje chybová hláška "Program Nero StartSmart Aplication přestal pracovat; Problém způsobyl, že program přestal zprávně fungovat. Ukončete program", nevím si stím rady poraďte jak se té hlášky zbavit. Děkuji.

// Změna názvu tématu. Původní název "Nero9" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
// mike007



Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nero9

Příspěvekod guest » 06 říj 2010 13:32

Vítej na PC-Help!

To Nero jsi koupil anebo je to nějaká zkušbní verze?

Uživatelský avatar
samael.35
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1038
Registrován: únor 08
Bydliště: Košice
Pohlaví: Muž

Re: Nero9

Příspěvekod samael.35 » 06 říj 2010 13:59

Máš xp mode ? Ak áno tak ho použi....možno pomôže...
samael.35

Uživatelský avatar
samotarrk
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3680
Registrován: listopad 08
Bydliště: Rakovnicko
Pohlaví: Muž

Re: Nero9

Příspěvekod samotarrk » 06 říj 2010 14:06

Je to stažené ze stránek NERO (Ahead) a nebo z CD? Program z CD měl problémy s instalací a tedy špatnou funkčností. Verze na internetu je poslední pro W7 a naprosto funkční.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

zapomenout
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nero9

Příspěvekod zapomenout » 06 říj 2010 14:21

mám to nainstalpváno ze stránek nera, ale při cc 40min instaůlaci se mi ta hláška také několikrát objevyla, při jejím vyrušení instalace pokračovala dál.

Kde stáhnu ten XP mode??

// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7260
Registrován: červenec 07
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Nero9

Příspěvekod Owner » 06 říj 2010 14:37

Jakou máš licenci Windows 7 ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

zapomenout
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nero9

Příspěvekod zapomenout » 06 říj 2010 14:58

Mam Ultimate 64 bit:
nemam to zkusit přeinstalovat?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Chybová hláška
    od Dolpi » 10 dub 2020 17:05 » v Programování a tvorba webu
    0
    834
    od Dolpi
    10 dub 2020 17:05
  • modra chybová hláška u nového vodního chlazení
    od painn000 » 26 pro 2019 16:41 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    3
    949
    od Azmir
    27 pro 2019 00:10
  • Chybová hláška při sdílení sešitu "...došlo k narušení sdílení"
    od Marťafiixek » 26 bře 2020 10:51 » v Kancelářské balíky
    0
    880
    od Marťafiixek
    26 bře 2020 10:51
  • Jak nastavit které složky z PC se zobrazí na TV?
    od freelex » 20 zář 2019 18:51 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    9
    992
    od dvorakj
    21 zář 2019 19:36
  • outlook hlaška
    od tazky1 » 26 říj 2019 20:30 » v Kancelářské balíky
    2
    961
    od tazky1
    27 říj 2019 23:46

Zpět na “Programy ke stažení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host