Sony Vegas 12 A errorovací součást :D Vyřešeno
Sony Vegas 12 A errorovací součást :D Vyřešeno
Dobrý den . Mám takový menší problém . Jelikož mám novou verzi sony vegasu 12 . Přidám video formátu mp4 píše mi toto . A když dám jiné formáty tak též nefungují. : .. Jelikož sem nainstalovala přesně co mi tam píše nebylo pomoci . Vyskoušela jsem K lite codec packy, Taky nefunguje . Pak X-Vid když sem se koukala na netu . A poslední Lagarith . Takže už nevím kde mám začít 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sony Vegas 12 A errorovací součást :D
Instalaci poslední aktualizace programu zajisté máš.Pak to po tobě chce instalaci quicktime dané verze a jestli je i vyšší no a pak v čem jsi udělala tu mp4?Zřejmě byla převedená v něčem,co sony neumí otevřít.
Zacal bych tim, ze si prectu seznam podporovanych formatu.
To je aplikace od Sony - ta zkratka nacte 100% kompatibilni format, nebo nic. Nejake kodeky Vegas absolutne nezajimaji.
To je aplikace od Sony - ta zkratka nacte 100% kompatibilni format, nebo nic. Nejake kodeky Vegas absolutne nezajimaji.
Soubor sem mněla v AVI . Ale zvuk mi to nedalo . Tak nevím už . QuickTime . Sem nainstalovala nejnovější kde mně za prvý nakázalo . A pak sem ho vyhledala ručně
Nejde jen o AVI, ale o to co je v nem pouzito za kompresi zvuku a obrazu.
Budto 100% Sony standard, nebo to nejde nacist.
AVI s MPEG-4 kompresi je pochopitelne nesttandard.
Budto 100% Sony standard, nebo to nejde nacist.
AVI s MPEG-4 kompresi je pochopitelne nesttandard.
MP4 mi Zase vypaslo že nelze data načíst .. Takže už fakt nevím čím to bude... :(
MP4 nacist jde - pokud je v nem zvuk a obraz v nejakem standardnim (Sony podporovanem) formatu. To same AVI.
Kdyz se vezme MP4 ktere nahraje kamera tak to nacist pujde urcite.
Kdyz se vezme MP4 ktere nahraje kamera tak to nacist pujde urcite.
No právě nejde . točila jsem to asusem A je to ve formátu MP4 a vypsalo ERROR . Takže nevím co s tím . Ale když jsem to převedla v Movie Makeru . tak to hned šlo . Takže nevím kde bude chyba
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2902
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
19 pro 2024 10:50