Mám jen dotaz ohledně programování (Vyřešeno) Vyřešeno
- cranberiss
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Mám jen dotaz ohledně programování (Vyřešeno) Vyřešeno
Vím, že to sem nepatří, ale budu rád, když někdo odpoví. Jsou to hodně zkušení uživatelé a možná by trošku poradili. Mám teď docela dost času a chtěl bych se naučit jazyk asp.net, učil bych se ho na stránkách programujte.com a chtěl bych se zeptat, jestli se do toho vůbec mám pouštět, když znám jen lehce jazyk html, jestli to nemá souvislost s nějakým jiným prog. jazykem. A ještě, kolik to tak zabere času, kdybych tomu každý den obětoval 2 hodinky, někdy i víc a jsem docela učenlivý (si myslím :)). Předem díky za jakýkoliv dotaz i kritiku.

Naposledy upravil(a) cranberiss dne 07 bře 2008 11:41, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
s asp.net nemám zkušenosti. na programujte.com je vždycky v úvodu vysvětleno, co vše bude člověk potřebovat, když bude chtít programovat v onom jazyce. podle mě je 2 hodinky denně málo i když je člověk učenlivý. naučit se pořádně programovacímu jazyku trvá i roky. můžeš začít a uvidíš, jak ti to půjde. vždycky s tím můžeš seknout
.přeju hodně úspěchů a držím palce 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- cranberiss
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
no není zač.počkej si, jestli se nevyjádří ještě někdo další.ono učení programování zabere dost času.já konkrétně jsem teď zabraný do C++. jakmile to člověka chytne, tak nepočítá, kolik nad tím strávil času.já se tomu věnuju v osobním volnu a zabírá to hodně času.jedu podle knihy Naučte se C++ za 21 dní. velice pěkně a jednoduše napsaná. tak snad u toho vydržíš a nesekneš se vším jako já zatím 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- cranberiss
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3286
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:20
-
- 0
- 2529
-
od Fargotroniac
22 lis 2024 10:55
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2137
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-
-
- 2
- 2229
-
od Cleric