Kontaktní formulář Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

webovynadsenec
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Kontaktní formulář  Vyřešeno

Příspěvekod webovynadsenec » 30 črc 2024 02:31

Zdravím,

rozhodl jsem se pro známého vytvořit web, kde bych chtěl využít kontaktní formulář. Problém je v tom, že vůbec netuším, jak to funguje, když koupím doménu a hosting. Vždycky jsem si dělal menší projekty na lokálním serveru a nikdy je nedal online, aby je někdo mohl využít. Nabízí některá služba možnost, jak to zprovoznit? Mohu odesílat zprávy z webu na existující emailovou adresu, nebo si u nich vytvořím novou? Vytvořil jsem si i různé PHP skripty, ale pro ty potřebuji SMTP a vůbec nevím, jestli něco takového nabízí.

Také jsem našel službu Web3Forms, která je poměrně jednoduchá na zprovoznění, ale háček je v tom, že vygeneruje klíč, který se následně vloží do HTML kódu, což je klientská strana, a každý by ten klíč mohl vidět a zneužít. To v podstatě slouží jen jako odkaz na emailovou adresu, ale i tak mi to přijde neprofesionální. Samozřejmě, že ten klíč jde nějak skrýt, ale i tak mi to přijde zbytečné a raději bych si to vytvořil sám.

Můj dotaz tedy zní, jestli máte někdo zkušenosti, jak toto zprovoznit, případně jak použít vlastní PHP skripty. Nejedná se o nějak složitý web.

Díky.

Reklama
Gerete
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Kontaktní formulář

Příspěvekod Gerete » 30 črc 2024 02:46

HelFix
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Kontaktní formulář

Příspěvekod HelFix » 30 črc 2024 09:07

Ahoj, mám tady formulář přes HTML, CSS a PHP. Zpráva ti přijde na tebou zvolenou adresu. Píšu ti sz.

Zpět na “Programování a tvorba webu”