Stránky pod heslem
Stránky pod heslem
Nevíte někdo jakým způsobem (příkazem) docílím aby stránky psané v HTML byly chráněné přístupovým heslem? Předem dík za pomoc
Re: Stránky pod heslem
Jenom v html se ti to nepovede. Musíš přidat skriptovací jazyk.
Nejlépe na streně serveru. Tzn.: PHP, či ASP.
Nejlépe na streně serveru. Tzn.: PHP, či ASP.
- mike007
- Master Level 7.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Hotový skript v PHP si můžeš stáhnout například TADY
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Atrise HTMLock 1.12.0-umožňuje tvorbu HTML stránek se šifrovaným obsahem, chráněných heslem.zip
HTML Guardian 7.2.8-pomůže ochránit váš web. Úplně nebo částečně šifruje HTML, ASP a skript soubory včetně .j a .vbs., dokáže zablokovat funkce prvého tlačítka myši.exe
HTMLProtector 3.0-pomůže ochránit obsah vašich webových stránek. Zamezí zobrazení jejich zdrojového kódu.zip
HTML Guardian 7.2.8-pomůže ochránit váš web. Úplně nebo částečně šifruje HTML, ASP a skript soubory včetně .j a .vbs., dokáže zablokovat funkce prvého tlačítka myši.exe
HTMLProtector 3.0-pomůže ochránit obsah vašich webových stránek. Zamezí zobrazení jejich zdrojového kódu.zip
Ohledně zaheslování vřele doporučuji přečíst si http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html
A to funguje? Jediný způsob, jak opravdu zakázat zobrazení zdrojáku je nepublikovat. Jakmile je jednou stránka v prohlížeči, musí být (aby byl její obsah viditelný, použitelný) rozkódovaná.X píše:HTMLProtector 3.0-pomůže ochránit obsah vašich webových stránek. Zamezí zobrazení jejich zdrojového kódu.zip
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

- mike007
- Master Level 7.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Myloš píše:A to funguje? Jediný způsob, jak opravdu zakázat zobrazení zdrojáku je nepublikovat. Jakmile je jednou stránka v prohlížeči, musí být (aby byl její obsah viditelný, použitelný) rozkódovaná.
Přesně tak. Přístup ke zdrojovému kódu lze omezit, například pomocí javascriptu (zamezení stisknutí pravého tlačítka myši atd.), ale trochu zkušenější uživatel se k němu stejně dostane. Tazateli ale nešlo o skrytí zdrojového kódu stránky, ale o skrytí stránky samotné. Lze to provést buď pomocí PHP, viz link který jsem mu poskytl v minulém komentu nebo se dá stránka zaheslovat pomocí .htaccess a .htpasswd
Pokud je člověk jako já, který nemá chuť plýtvat čas psaním skriptů, či neumí php, tak mu rozhodně doporučuju druhou variantu. Stránku či celou složku si může tímto jednoduše zaheslovat.
Návod je ZDE
Po zaheslování stránky bude logování vypadat následovně --> link
(login a heslo ti nedám. Je to jen na ukázku okna autentizace)
Myloš píše:Ohledně zaheslování vřele doporučuji přečíst si http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html
Doporučuji pročíst, ale nedoporučuji používat heslování pomocí javascriptu. Zkušenější uživatel si nechá zobrazit zdroják a heslo má jako na dlani ...
Mike
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Každá obrana je z principu selhatelná, nejlepší obrana je útok 
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 5988
-
od jurasek9