Tvorba stránek ve Front page Vyřešeno
Tvorba stránek ve Front page Vyřešeno
Mohli by jste mi někdo poradit jak ve front page docílím toho aby při vložení nové stránky s fotkama byla tato stránka na prvním místě a ne až na konci řady?
Re: Tvorba stránek ve Front page
Jak to myslíš? Zkus to rozepsat, můžeš hodit i odkaz.
No prostě mám na indexu interaktivní tlačítko s odkazem na videa (fotky) videa jsou na you tube a vložený na stránku pomocí html. potřeboval bych aby když přidám další stránku s videem tak aby se tato stránka ukázala jako první a ta původní až jako druhá
Takže předpokládám, že se ta stránka s videem jmenuje 1.html, úvodní stránka je index.html. Na indexu uprav ten odkaz, aby odkazoval na 2.html (ne na 1.html) a na 2.html dej někam dolů třeba odkaz na stránku 1.html, jako přepínání stránek.
Jo tohle mi je jasný, ale co když budu mít těch stránek třeba 30 to pak musím u všech změnit cestu? Myslel jsem jestli to nejde nějak automaticky třeba přidáním nějakého příkazu v html?
Jde to jen pomocí PHP. A pro začátečníky už vůbec... Takže pokud chceš automatiku, musíš se naučit PHP nebo si stáhnout nějaký RS.
aha tak to jsem v koncích no ještě mi tu nápověda radí nějaký makra to je co?
Je pravda, že jsem s Front Page dělal jednu dobu stránky, ale o makrách nic nevím. Teď dělám stránky normálně přes HTML, CSS a málo PHP, takže si asi budeš muset počkat na někoho, kdo to zná. 
- Koja
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Makro je obecně program fungující v jiném programu. (Třeba ve Wordu se dá napsat makro, které v textu nalezne dvojité mezery a nahradí je jednoduchou.) Tvorba maker je ve FrontPage dost neprůstřelná, protože chybí obvyklý začátečnický nástroj pro tvorbu maker -- nahrávání. Je nutno ovládat programování VBS skriptů
Více zde. //mluví se tam o FP 2000, ale pochybuju, že by se to nějak změnilo. Kdyžtak mě někdo opravte.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Dobře rozhodl jsem se že ty cesty budu přepisovat na tohle jsem lama. Přesto moc dík
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 9464
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 12:57