IE Tester Vyřešeno
IE Tester
neznate nejaky podobny program IE Testeru? IET mi na w7 pada
Re: IE Tester
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
umm. tak multipleie nefunguje taky ani v compatibility mode a browsershots nemuzu pouzit, pac to mam na localhost
Tak to zkus nainstalovat pod virtuálním počítačem – http://www.microsoft.com/windows/downlo ... fault.mspx
Jestli máš instalačku Windows od 98 až po XP včetně (možná i 95, ale to nevím), můžeš mít IE 6 dokonce i jako primární explorer bez nutnosti standalone verze.
Jestli máš instalačku Windows od 98 až po XP včetně (možná i 95, ale to nevím), můžeš mít IE 6 dokonce i jako primární explorer bez nutnosti standalone verze.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
jop, na virtual pc mi ietester facha, akorat se mi moc nechce tam presouvat celej localhost... musim vymyslet co bude jednodussi, jestli to nekam upnout nebo prehrat na localhost
ie collection taky nefachal...
Re: IE Tester Vyřešeno
Nemusíš přesouvat localhost – můžeš ho přece virtuálnímu počítači nasdílet.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Programování a tvorba webu”