Ahoj,chci v budouctnosti spustit toto fórum(problém je ve vzhledu): http://gamesky.nazory.cz/index.php v Opeře jde v pohodě,ale v IE hrůza proto se ptám je tu někdo kdo by to uměl opravit?Po dohodě bych mu poslal css soubory.Děkuji edit:Kdo by to udělal,dal bych ho do poděkování webu,bohužel je to bezfinanční odměny ale zase z toho můžete mít dobrý pocit a moderátorství na fórum.
ve firefoxu to písmo nemůže přečíst... CSS soubory nemusíš posílat, jsou veřejně na netu a může si je každý přečíst :-))
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Zdravím. Poslední dobou se mi často stává, že mi při přihlašování vyskočí, že jsem překročil počet pokusů.Ikdyž jdu poprvé. Musím vyplňovat otázky, což mě s**e..Navíc na telefonu mi to ani nejde, jelikož odpovědi mi nejdou přesunout....
Poslední příspěvek
Omlouvám se, tohle mi uniklo..
Díky za zpětnou vazbu, přenastavil jsem na otázky a odpovědi, snad to bude takto v pořádku - kdyby ne, dejte prosím vědět.