Zdravím,
prosím vás, jakou by jste mi doporučili knihu o PHP, ale chtěl bych aby tam byla i databáze MySQL. A požaduji aby v ní bylo minimálně Diskuzní fóra, Kontakty formulářů s databází, atp. a podmínka by byla taková aby byla k okamžitému objednání a expedování, protože našel jsem např. tuto: http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova ... w-stranek/ , je to něco, co bych si představoval, ale tisk na požádání, expedice do 6 týdnů a to se mi právě moc nehodí, děkuji za každý tip.
Nějakou knihu o PHP...
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nějakou knihu o PHP...
Já když něco hledám o PHP tak jdu na Google :) takhle jsem se to i naučil a postupně všechny weby dopiloval, když jsem přišel na něco lepšího :-)
Na webech jsou nějaké tutoriály:
PROGRAMUJTE.COM dal jsem odkaz obecně na PHP, jsou tam různý triky i na htaccess aj.
LinuxSoft
pak jsou i jiné, ale tyhle jsem zrovna našel na Googlu
Na webech jsou nějaké tutoriály:
PROGRAMUJTE.COM dal jsem odkaz obecně na PHP, jsou tam různý triky i na htaccess aj.
LinuxSoft
pak jsou i jiné, ale tyhle jsem zrovna našel na Googlu
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Jara
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rozhodně doporučuju knihu (třeba aspoň půjčit v knihovně) Zranitelný kód od Sverre H. Husebyho, naučíš se tak přecházet základním bezpečnostním chybám 

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podlě mě k php taky stačí internet.. 

Ahoj,
Jak již tady padlo, stačí na to net, ale tam můžou být mylné informace. Poku ti můžu poradit, podívej se na
http://www.neoluxor.cz/katalog/hledani/ ... archin=all
Pokud si z Prahy, Luxor je na Václaváku a na Smíchově.
Jak již tady padlo, stačí na to net, ale tam můžou být mylné informace. Poku ti můžu poradit, podívej se na
http://www.neoluxor.cz/katalog/hledani/ ... archin=all
Pokud si z Prahy, Luxor je na Václaváku a na Smíchově.
Pokud ti nevadí angličtina, tak perfektní stránky (skutečně!) jsou na w3schools, kde najdeš popis i s příklady (i interaktivní), a to v kategoriích HTML, CSS, XML, Javascript, ASP, PHP, SQL ..., anebo stránky PHP examples. Tyto stránky využívám již delší dobu. Dále bych poradil přehled objektového programování v PHP na stránkách Interval.cz.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Zpět na “Programování a tvorba webu”