Čuss lidičky xDD Sem docea chytrej zkušenej a naučenej xDD Ale jediný co nesnáším sou tabulky a já z nich zrovna maturuju xdd
Mám mít tabulku tam mám 3x Procenta xDD Tabulka musí bejt velká např 100= potom 50% a poté i 30.....
Leží tam dva sloupce a ty musí být přesně půl na půl xDD Takže mají u sebe 50% 25% 15%....
Prostě součet procent sloupců musí dát procento celé tabulky xDD Na sto procentech mi to ještě funguje :
► Zobrazit spoiler
<table border="2" bordercolor="#3333FF" align="center" width="100%">
<tr><td colspan="2"><p align="center">Seznam studentů</td></tr>
<tr><td width="50%"><p align="center">Michal Malý</td><td width="50%"><p align="center">Adam Řezníček</td></tr>
<tr><td><p align="center">Martina Řežáková</td><td><p align="center">Pavel Novák</td></tr>
<tr><td><p align="center">Igor Pelykh</td><td><p align="center">Martin Ulrych</td></tr>
<tr><td><p align="center">Kristián Vacík</td><td><p align="center">Petr Šlajer</td></tr>
<tr><td><p align="center">Jan Novák</td><td><p align="center">Josef Stepan</td></tr>
<tr><td><p align="center">Ondřej Suchý</td><td><p align="center">Tereza Šustrová</td></tr>
<tr><td><p align="center">Bohuslav Šála</td><td><p align="center">Lenka Siková</td></tr>
<tr><td colspan="2"><p align="center">Kristýna Steinbachová</td><td><p align="center"></td></tr>
</table>
Ale když tam dám těch 50% a 25%,25% tak ty dva sloupce zaplní jen 50% tabulky a půlka je prázdná následovně :
► Zobrazit spoiler
<table border="2" bordercolor="#3333FF" align="center" width="50%">
<tr><td colspan="2"><p align="center">Seznam studentů</td></tr>
<tr><td width="25%"><p align="center">Michal Malý</td><td width="25%"><p align="center">Adam Řezníček</td></tr>
<tr><td><p align="center">Martina Řežáková</td><td><p align="center">Pavel Novák</td></tr>
<tr><td><p align="center">Igor Pelykh</td><td><p align="center">Martin Ulrych</td></tr>
<tr><td><p align="center">Kristián Vacík</td><td><p align="center">Petr Šlajer</td></tr>
<tr><td><p align="center">Jan Novák</td><td><p align="center">Josef Stepan</td></tr>
<tr><td><p align="center">Ondřej Suchý</td><td><p align="center">Tereza Šustrová</td></tr>
<tr><td><p align="center">Bohuslav Šála</td><td><p align="center">Lenka Siková</td></tr>
<tr><td colspan="2"><p align="center">Kristýna Steinbachová</td><td><p align="center"></td></tr>
</table>
v Čem mám chybu pls děkuju moc xD