Zdravím všechny, potřeboval bych od někoho z Vás poradit jak vytvořit na webu kalkulačku, ale je nutné aby byla v PHP. Jak by měla vypadat výsledná práce je na této stránce : http://www.glowajda.wz.cz/kalkul_1.php.
A moje stránka je zde : http://www.domacizvirata.wz.cz/skola/kalkulacka.php
Mě se tam zobrazuje pouze první zadané číslo a dále potřebuji aby bylo ošetřeno dělení nulou tak aby to neukázalo error, ale např.Nelze. A ještě když uživatel nezadá do kolenek nic.
Budu rád, když mi s tím někdo pomůže já už fakt nevím, jestli mi můžete např. poslat zdrojový kod samozdřejmě i s PHP příkazy tak budu rád..
Díky za radu..
Kalkulačka v PHP
Kalkulačka v PHP
Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB
Re: Kalkulačka v PHP
Zkusil ses nejprve zeptat se strejdy Gůůgla? Zadal jsem vyhledávací dotaz kalkulačka php a hned první výsledek http://spscv.cz/~kolousek/brezen/ex_kalkulacka.html je to, co hledáš.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myloš píše:Zkusil ses nejprve se strejdy Gůůgla?
Copak to hulíš za matroš?

Pardon za OT. Jsem si nemohl pomoci

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
No co, vypadlo mi slovo zeptat (už jsem ho tam doplnil). Nebo se ti nezdají barvičky?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Díky za odpoveď.. Je to skoro přesně ono akorát s menším rozdílem že si nevybírám zda chci sčítat, odčítat, násobit či dělit. Ale udělá to automaticky rovnou všechny početní úkony.. To už si snad nějak upravím :). Jo zkoušel jsem hledat ale na toto jsem nenarazil - vyhledával jsem pod jiným názvem ale už dřív..
Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jaké jsou znaménka pro sčítání, odčítání, dělení, násobení, mocniny atd? no tak to vyřeší tvůj problém Jak poznat matematickou metodu mezi dvěma číslama.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Zpět na “Programování a tvorba webu”