Rozměry: 739x52
Omlouvám se za tu grafiku, ale nejsem žádnej expert a je to fakt jen pro zkoušku. :) Netušim jestli to udělat přes relative nebo absolute, fakt vůbec nevim jak to mám udělat, tak se obracím na vás :) Když tomu dám padding a je to nastavený jako pozadí a konečně to vypadalo, že je to v pohodě, tak najednou když najedu na to, tak se to normálně jako "visited" zobrazí, ale zobrazí se to i když jsem kousek mimo to, což je logický když tomu nastavím vyšší okraje :-) Stačilo by poradit jak udělat aby ten červený rámeček byl na pozadí toho "novinky atd.." vidět celý a né jen kousíček a jak to napozicovat, aby to bylo zhruba stejně odsazený od sebe. V PSD to mám, takže není problém změřit jak co je od sebe, ale jak to udělat, to už je pro mě nadlidský úkol. Díky za odpovědi, ráno si to přečtu. Pokud jsem na něco zapomněl napište, je 3:45 a jsem rád, že jsem to vypsal. Dobrou všem co tu ještě jsou ;D
(Prosím nepište odpovědi typu: Zkoušej zkoušej, ono se to jednou povede..Dělám se s tím od 8 večer a prostě na to nemůžu přijít, díky)
P.S. Pro jistotu kdyby jste potřebovali můj HTML kód:
<div id='menu'>
<div class='menuItem'><a href='#'>Novinky</a></div>
<div class='menuItem'><a href='#'>Epizody</a></div>
<div class='menuItem'><a href='#'>Postavy</a></div>
<div class='menuItem'><a href='#'>Kontakt</a></div>
</div>