Porad nechapu, jake omezeni myslis
Na zdrojovy kod i zkompilovany program se vztahuje ta licence, kterou urci autor - rozdavat to muze komu chce, vytisknout si to na tricko a podobne.
Jedine omezeni, co nesmis, je si stahnout Visual Studio 2010 bez platne licence (jedine Express, ktery je zdarma).
Visual Basic - volně šiřitelná verze
Re: Visual Basic - volně šiřitelná verze
Je tu ještě jeden háček, pokud máš nelegální program, tak cokoliv pomocí něj vytvoříš, je také nelegální. Takže kdybys například měl načerno Windows, tak by byl podle zákona nelegální i dopis co napíšeš v Poznámkovém bloku a vytiskneš na papír, stejně jako každý příspěvek, který bys pomocí něj odeslal sem na fórum
To Visual Studio Express je určené pro studenty a nadšence, takže je zdarma ale neobsahuje některé funkce, vhodné zejména pro profresionály (které stejně jako začátečník těžko využiješ). Takže pokud ty programy nebudeš prodávat, ale budeš je mít na webu zdarma ke stažení s licencí "tumáš a hraj si" nebo "podívej co už umím", tak podle mě zákon neporušíš.
Přečti si v tom odkazu i rozdíly co mají placené profesionální verze, a posuď sám, jestli bez nich prostě nemůžeš být

To Visual Studio Express je určené pro studenty a nadšence, takže je zdarma ale neobsahuje některé funkce, vhodné zejména pro profresionály (které stejně jako začátečník těžko využiješ). Takže pokud ty programy nebudeš prodávat, ale budeš je mít na webu zdarma ke stažení s licencí "tumáš a hraj si" nebo "podívej co už umím", tak podle mě zákon neporušíš.
Přečti si v tom odkazu i rozdíly co mají placené profesionální verze, a posuď sám, jestli bez nich prostě nemůžeš být

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
To jsem chtěl vědět. Jako já v tom šmejdu programovat nebudu, ale jeden projekt je v tom napsaý
Visual Studio Express lze samozrejmne pouzit i pro komercni ucely.
Programy v nem vytvorene muze klidne prodavat.
Problem by byl pouze v pripade, kdyby ten zdrojovy kod nesel pouzit ve verzi Express.
Programy v nem vytvorene muze klidne prodavat.
Problem by byl pouze v pripade, kdyby ten zdrojovy kod nesel pouzit ve verzi Express.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3367
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
08 říj 2024 19:33
-
-
Klávesnice - verze s úzkým levým Shiftem?
od Grander » 09 led 2025 18:10 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1204
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 18:10
-
-
- 1
- 2606
-
od petr22