Když jsem ještě chodil do hospody tak jsem ho bral abych zavolal taxika, ale i to bylo zbytečné, protože náš vozka stál poblíž u automatu.
Zkušební prolomení jednoduchého hesla
-
guest
- Pohlaví:

Re: Zkušební prolomení jednoduchého hesla
Tak to já mám vyřešené. Na psacím stole mám takovou papírovou kapsu kde ten mobil je. Dosáhnu na něj z křesla, z postele anebo od stolu. A když někam jdu, tak ho nenosím. Bydlím v takové díře, kde se všude dovolám i bez mobilu. :-)
Když jsem ještě chodil do hospody tak jsem ho bral abych zavolal taxika, ale i to bylo zbytečné, protože náš vozka stál poblíž u automatu.
CZechBoY píše:tak jako tak, já mám v bankovnictví, že když pošlu příkaz tak to chce potvrzení sms
Pokud máš moc chytrý mobil, tak je možnost hacknutí ... takhle vybírají lidem peníze z bank už i v ČR (hacknutý PC i mobil, manipulace s SMS). Bohužel to mám přes SMS také, co blbá ČS zrušila bezpečnostní kalkulátory, čímž snížila bezpečnost a vyšla vstříc hackerům ...
P.S.: Naštěstí mám aspoň hloupý mobil, který stejně vypínám, aby mě nikdo nemohl trasovat ve fyzickém světě ...
Blue Spirit píše:9 znaků je opravdu dost. I když celkem jednoduché. Já mám hesla v tomto tvaru - Cd-VKQ56rr4 a to by neodhalila ani kriminálka Las Vegas.
Fajn, teď známe profil tvýho hesla. Takže Aa*AAA11aa4.
A - velký znaky, a - malý znaky, * - zvláštní znaky, 1 - nějaký číslo
Teď už by nebyl problém ho prolomit
Pokud to ale láme slovníkovým způsobem, tak by to mělo jen zkoušet hesla ve slovníku. Což je potom jedno jak je heslo dlouhý.
Just Fucking Google It!
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
X: mám tak chytrej mobil, že se mi sám schovává 
to je další mini důvod proč nefandim novým mobilům
to je další mini důvod proč nefandim novým mobilům
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Úžasné, stejnou kombinaci mám na svém kufru! Doporučuju zkouknout celej film, stojí za to 
Just Fucking Google It!
Blue Spirit píše:Tak to já mám vyřešené. Na psacím stole mám takovou papírovou kapsu kde ten mobil je. Dosáhnu na něj z křesla, z postele anebo od stolu. A když někam jdu, tak ho nenosím. Bydlím v takové díře, kde se všude dovolám i bez mobilu. :-)
To že jsi paranoik neznamená, že Tě nesledují!!!!Buď obezřetný!!!!
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
tux píše:Úžasné, stejnou kombinaci mám na svém kufru! Doporučuju zkouknout celej film, stojí za to
Už jsem ho viděl aspoň 20x
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Pokračujte v palbě, Hováda.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Programování a tvorba webu”