No pravdu máte oba, já jsem Visual Studio měl. Nicméně, učení mi už do hlavy moc neleze, to Studio je přece jen o něci jinačí, a hlavně, programuju opravdu sporadicky, jen když mě něco "nadchne"., pak si dám třeba půl roku pokoj, takže všechno zase zapomenu. Je to prostě jen občasný koníček, nikde svoje výtvory nepublikuju, mám prostě jen radost, když se mi něco povede, byť za pomoci takových, jako jste vy tady i jinde na forech. Pokud se program povede, zdrojáky samozřejmě nechávám, pro případ, že bych pak něco potřeboval použít, protože jak říkám, zapomínám. Moc oceňuju to, když někdo opravdu poradí, než když napíše "použij gůgla". Mám totiž ještě jeden, jazykový problém. Ve škole jsem se musel učit "parusky", takže pokud teď něco o tom programování najdu, je to většinou anglicky, a to jsem v ***.
No možná že to Studio ještě jednou nainstaluju. Jenže ta syntaxe je tam opravdu trochu jiná, tak abych tady od té doby neměl dotazy jen JÁ!!
Ale je pravda, že stránek pro Visual Studio je na netu víc, ne o zastaralém VB6. Takže ještě jednou Všem díky. Pokud se mi to nepovede, přejdu tedy na Visual Studio, jen doufám, že i pak si na moje "odborné dotazy" najde někdo z Vás čas
toonnyy
PS: Nebude dělat problém, pokud budu mít nainstalované oboje - Visual Studio i VB6? Mám Win 7.