Zdravím, při testování daného programu či funkce zajísté používáte nějaké hodnoty, at to jsou jména psa, kočky nebo kamaráda.
Právě kvůli tomu, jsem vytvořil anketu se jmény, doufám, že každý nalezne svoji testovací obět.
Pokud jsi nenalezl, můžeš ji napsat do příspěvku.
Testování programů - používání jmen Vyřešeno
Testování programů - používání jmen
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Re: Testování programů - používání jmen
Kdysi dávno v jedné americké bance dostal jistý programátor za úkol napsat program, který ze záznamů vybere její nejmovitější klienty, a těm automaticky vytiskne dopis s nabídkou speciálních služeb. Programátor ten program vytvořil, a než ho nasadil na ostrá data, tak ho testoval s fiktivním klientem, kterého si pojmenoval Rich Bastard, neboli Bohatý Parchant.
Program fungoval perfektně, tak ho spustil naostro. Jenom nějak zapomněl toho svého fiktivního klienta odstranit, následkem čehož stovky nejváženějších klientů té banky dostaly dopis začínající oslovením:
Vážený Bohatý Parchante
Program fungoval perfektně, tak ho spustil naostro. Jenom nějak zapomněl toho svého fiktivního klienta odstranit, následkem čehož stovky nejváženějších klientů té banky dostaly dopis začínající oslovením:
Vážený Bohatý Parchante
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A toto má pomoct komu? Nebo čemu?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tohle nemá pomoct nikomu, nebo snad ankety lidem pomáhají ?
Vtípek
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, a tak k čemu to tedy je? Pokud bych hlasoval, proč a na co?
Naposledy upravil(a) Michael Michael dne 29 kvě 2013 20:15, celkem upraveno 1 x.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
-
- Pohlaví:
No já tomu také nerozumím. Jaký má ta anketa smysl. Na základě ankety se vždy něco vyhodnotí a co chceš vyhodnotit zde?
on se asi chce opičit po ostatních
jinak to nevidim nebo nabrat nějakou neexistující karmu. ale musím uznat že to je asi nejvíc "useless" a "nonsense" anketa co jsem kdy viděl 

ello dere
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Testování programů - používání jmen Vyřešeno
Vzhledem k tomu, že v anketě nevidím smysl nejen já, zamykám. Už tak tu máme poslední dobou dost témat mimo mísu.
Pokud by se ti mé jednání nelíbilo, můžeš mi poslat SZ s vysvětlením a případně to odemknu
Pokud by se ti mé jednání nelíbilo, můžeš mi poslat SZ s vysvětlením a případně to odemknu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7903
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Programování a tvorba webu”