Zčiernenie nejakého banneru/toplistu Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1737
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Zčiernenie nejakého banneru/toplistu

Příspěvekod SamerLP » 13 lis 2013 16:43

Zdravím mnoho webov som videl že má ako napríklad niečo také máš na stránke toplist a ked ideš naň kurzorom tak sa to zosvetli proste je to take tmavšie najdeš tam kurzorom a zosletlý sa to poradil by niekto aky to je asi prosím HTML lebo skúšal som hladať ale nič som nenašiel predom dík :)

Reklama
Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8811
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Zčiernenie nejakého banneru/toplistu

Příspěvekod CZechBoY » 13 lis 2013 16:51

zdar,
to je přes css - třeba přes opacity
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Uživatelský avatar
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1737
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Zčiernenie nejakého banneru/toplistu  Vyřešeno

Příspěvekod SamerLP » 13 lis 2013 18:19

Pozerám to len neviem ako to dať to mojej temy používam PHP-F a dole mám toplist a chcem aby som to takto mal ale neviem ako to spraviť ako to tam dosadiť :(
//EDIT: dakujem vyriešené LOCK


Zpět na “Programování a tvorba webu”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů