Zobrazení skrytých řádků v EXCELu Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

kuchyn
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zobrazení skrytých řádků v EXCELu  Vyřešeno

Příspěvekod kuchyn » 06 bře 2007 19:23

Na listu mám zobrazeno jenom 40 řádků (ostatní jsou skryté - rows("41:65536").hidden=true.
Na posledním řádku tabulky mám nějaké součty. Bohužel se mi stalo, že řádek se nějak také skryl a už nejde zobrazit, žádné nastavení properties .hidden=false nefunguje, ale data v tom řádku jsou. Když jsem se pokusil zobrazit řádek 41 (rows(41).hidden=false, Excel na mě vybékl chybu "80010108 Automation error Vyvolaný objekt se odpojil od svých klientů" a přestal se mnou komunikovat. Můžete mi někdo poradit jak elegantně daný řádek zase zobrazit?
Dík
Naposledy upravil(a) kuchyn dne 22 bře 2007 20:36, celkem upraveno 2 x.
Roman

Reklama
mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 06 bře 2007 21:17

Zkus si označit všechny řádky a sloupce (klikem do levého horního rohu mezi číslováním řádků a písmeny sloupců) a normálně zobraz řádky přes Formát/Řádek/Zobrazit. Pak si zase skryj řádky 41-65536.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

kuchyn
nováček
Stav:

Příspěvekod kuchyn » 08 bře 2007 22:53

Díky mikeli, ale tak jednoduché to nebylo. Ten řádek 39 nešel zobrazit ani přes Excel ani přes VBA. Když jsem si ale prohlídl ten sešit v Listeru (Excellence), tak byl vidět. Nakonec mi nezbylo než zkopírovat využívané sloupce na jiný list a ejhle byl tam.
Roman

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 10 bře 2007 09:09

Dobrá, neznal jsem tvoji palebnou sílu. :D

Za celou dlouhou praxi s Excelem se mi nestalo, že by šel nějaký řádek/sloupec takhle superskrýt a nezobrazit. Nemají v tom náhodou prsty Office 2007?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

kuchyn
nováček
Stav:

Příspěvekod kuchyn » 10 bře 2007 14:25

Moje omluva mikeli a dík za příspěvek.
2007 v tom nejsou, jde o Office 2003 SP2. I když jsem problém nějak obešel, zkouším zjistit, proč se to stalo ( čeho se vyvarovat do budoucna), ale bez větších úspěchů. Pokud budeš mít zájem, ten sešit ti pošlu. Povedlo se jenom ten problémový řádek deletnout a vložit další až do 65536: rows(“39:65536“).insert shift:=xldown (zobrazí se samy). Tím ale narostla usedrange a ze souboru cca 100KB bylo najednou 2,9MB. Takže taky nic moc.
Roman

Hanka90
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Zobrazení skrytých řádků v EXCELu

Příspěvekod Hanka90 » 21 dub 2015 09:11

Ahoj,

chci se jen zeptat, jestli jste se nějak dostali k tomu, jak uvedený problém vyřešit.

Mám v dokumentu na určitých místech skryté řádky a na povel "zobrazit" absolutně nereagují...

Resp, zda byste mi mohli aspoň poradit způsob zkopírování na jiný list, kde by se mi ukázala všechna data - pomocí běžného CTRL+C, V se mi zkopíruje jen ta zobrazená část..

Předem díky za odpověď

Hanka

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Zobrazení skrytých řádků v EXCELu

Příspěvekod Žbeky » 21 dub 2015 17:32

Založ si prosím vlastné téma podle pravidel neotvírej 8 let staré
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Programování a tvorba webu”