Ahoj,
Potřeboval bych poradit s možná takovou stupidní věcí, ale mě to prostě nedá spát a né a né přijít na nějaké solidní a chytré řešení, které by nezatěžovalo prohlížeč a nezahltilo uživatele počtem refreshů za sekundu...
Řekněme, že v php do inputu vložím video z youtube, které začne hrát v určitý čas, 18:45 řekněme a začne hrát globálně, tedy pro všechny uživatele, kteří jsou online na webu, ale tak že bude mít u každého uživatele stejný čas a následně, když se někdo připojí, tak aby mu naskočil úplně ten stejný čas jako všem ostatním - ano chápu nějaká prodleva tam vždycky bude...
Zkoušel jsem při začátku přehrání videa uložit server time přes php a pak při připojení uživatele zjistit jeho místní čas, ale to nešlo kvůli časovým pásmům, tak jsem to tedy zkusil tak, že jsem při připojení uživatele vyžádal znovu server time a porovnal počáteční server time s aktuálním a vypočítal rozdíl a podle toho nastavil čas videa, ale problém byl v tom, že to v každém browseru vyhodilo úplně jiný výsledek, což nechápu - je to server time a né client time, tak proč je tam teda rozdíl?
Dále jsem zkusil udělat 2 různé soubory obsahující část js kódu a php kódu, které se vzájemně refreshovaly každou vteřinu 5x a zjišťovaly aktuální čas videa, ale toto řešení moc zatěžovalo prohlížeč a způsobovalo poklesy snímků za sekundu na uživatelově straně.
Takže se tedy obracím na Vás s úplně zničenou hlavou přemýšlením nad nějakým chytrým řešením s kloudným výsledkem.
- Jak by se dal synchronizovat čas videa z youtube pro všechny uživatele stejně, také pro ty kteří se připojí na web v průběhu přehrávání videa?
Synchonizace času videa z youtube pro všechny uživatele [PHP/JS]
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Synchonizace času videa z youtube pro všechny uživatele [PHP/JS]
http://screenshare.cz/
Re: Synchonizace času videa z youtube pro všechny uživatele [PHP/JS]
Pokud vím, tak youtube umí živé vysílání.
Pokud chceš čas v JS bez časových pásem můžeš použít new Date().getUTCHours(). Nicméně nerozumím tomu, co chceš udělat. Co když uživatel to video pauzne nebo otevře přímo na youtube.
Pokud chceš čas v JS bez časových pásem můžeš použít new Date().getUTCHours(). Nicméně nerozumím tomu, co chceš udělat. Co když uživatel to video pauzne nebo otevře přímo na youtube.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Synchonizace času videa z youtube pro všechny uživatele [PHP/JS]
No já si myslím, že znáš server plug.dj, který byl před nějakou dobou zrušen, tak prostě něco takového...
A uživatel video nepauzne, mám to zablokované, když dá pauzu tak se automaticky video hned zapne bez prodlevy.
A při otevření videa na youtube video na mém webu nepřestane hrát.
A uživatel video nepauzne, mám to zablokované, když dá pauzu tak se automaticky video hned zapne bez prodlevy.
A při otevření videa na youtube video na mém webu nepřestane hrát.
http://screenshare.cz/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2589
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
02 čer 2025 15:26
-
- 9
- 6092
-
od jval
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2653
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5735
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1174