Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Martin Baroch
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 141
Registrován: říjen 13
Pohlaví: Muž

Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod Martin Baroch » 04 úno 2020 17:01

Mám vytvořený index.php na odesílání upozornění emailem kdo z registrovaných uživatelů právě navštívil web. Do nedávná fungoval OK. Nyní místo jména uživatele index odesílá jen zprávu, že web navštívil nepřihlášený užívátel.
Po vyřazení prvního if z funkce s mým jménem by měl přijït email, když se přihlásím na web, že web navštívil Martin Baroch.
Ale neděje se tak, jen vrací hlášku, že web navštívil nepřihlášený uživatel. Program prostě ignkruje střední část scriptu a provede jen jeho závěr po poslednïm else.

Jedná se o tento script:

<?php
session_start();
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads

* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.

*
* @package WordPress
*/


/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/

define('WP_USE_THEMES', true);


/** Loads the WordPress Environment and Template */
require( dirname( __FILE__ ) . '/wp-blog-header.php' );


//if(@$_COOKIE["uzivatelWebu"] != "Martin Baroch" )
{

if(@$_SESSION["odeslano"] != "ano") {

if(@$_COOKIE["uzivatelWebu"] != "") {
$uzivatel = $_COOKIE["uzivatelWebu"];
$hl = "From: PRIVÁTNÍ WEBOVÉ STRÁNKY ČIMELICE wordpress@cimelice1963.czweb.org";
$hl .= "\nMIME-Version: 1.0\n";
$hl .= "Content-Type: text/html;charset=\"UTF-8\"\n";
if(strpos($uzivatel,"ová") === false and strpos($uzivatel,"ová") === false) {
mail("barveramartin@gmail.com", "Návštěvník", "Web právě navštívil " . $_COOKIE["uzivatelWebu"],$hl);
} else {
mail("barveramartin@gmail.com", "Návštěvník", "Web právě navštívila " . $_COOKIE["uzivatelWebu"],$hl);
}
} else {

$hl = "From: PRIVÁTNÍ WEBOVÉ STRÁNKY ČIMELICE wordpress@cimelice1963.czweb.org";
$hl .= "\nMIME-Version: 1.0\n";
$hl .= "Content-Type: text/html;charset=\"UTF-8\"\n";
mail("barveramartin@gmail.com", "Návštěvník", "Web právě navštívil nepřihlášený uživatel. (Také je možné, že má zakázané cookies webu)",$hl);
}

$_SESSION["odeslano"] = "ano";

}

}
?>

KDE JE CHYBA? :idea:

Děkuji předem za odpověď.

MB



Reklama
zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9619
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod zeus » 04 úno 2020 17:22

Mám vytvořený index.php na odesílání upozornění emailem kdo z registrovaných uživatelů právě navštívil web. Do nedávná fungoval OK.

Podle mnozstvi tvych temat bych rekl, ze to nikdy nefungovalo...

Stredni cast skriptu to ignoruje, protoze podminka je tak vyhodnocena.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Martin Baroch
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 141
Registrován: říjen 13
Pohlaví: Muž

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod Martin Baroch » 04 úno 2020 22:13

Je možné to vyhodnocení podmínky nějak opravit?

Děkuji.
MB

Martin Baroch
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 141
Registrován: říjen 13
Pohlaví: Muž

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod Martin Baroch » 05 úno 2020 22:33

Zvláštní je, že k ignorování střední části scriptu dochází jen na tabletu s Androidem. Na notebooku s Windows je vșechno OK.

Když otevřu web ve Windows přijde upozornění emailem "Web právě navštívil Martin Baroch"

Když otevřu web v Androidu přijde upozornění emailem "Web právě navštívil nepřihlášený uživatel...."

Jak se to dá vysvětlit, že dva OS vyhodnocují stejnou podmínku každý jinak?

Děkuji za odpověď.
MB

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9619
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod zeus » 05 úno 2020 22:43

To vypada na praci s cookies.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Martin Baroch
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 141
Registrován: říjen 13
Pohlaví: Muž

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod Martin Baroch » 06 úno 2020 08:25

No jo, ale jakou práci? Co bych měl s cookies v Androidu udělat?

Děkuji
MB

theo096
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: únor 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod theo096 » 10 úno 2020 10:52

Napadame jen to, ze proste v androidu mas prazdne cookies. Nema tvuj browser zakazane ukladani cookies nebo neco? Android nepouzivam, takze nevim jak to tam chodi.

Martin Baroch
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 141
Registrován: říjen 13
Pohlaví: Muž

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod Martin Baroch » 10 úno 2020 11:01

Zakázané cookies na tabletu s Androidem nemám. To bylo to první co jsem kontroloval.

MB

theo096
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: únor 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod theo096 » 10 úno 2020 11:25

A zkousel jsi se kouknout co vlastne ti vraci "$_COOKIE["uzivatelWebu"]"? Je prazdne?

Martin Baroch
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 141
Registrován: říjen 13
Pohlaví: Muž

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod Martin Baroch » 10 úno 2020 13:38

$_COOKIE["uzivatelWebu"]

A kam to mám vložit abych zjistil co to vrací?

MB

theo096
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: únor 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod theo096 » 10 úno 2020 18:41

Můžeš zkusit

Kód: Vybrat vše

var_dump($_COOKIE["uzivatelWebu"]);
nebo

Kód: Vybrat vše

die(var_dump($_COOKIE["uzivatelWebu"]));
hned pod

Kód: Vybrat vše

require( dirname( __FILE__ ) . '/wp-blog-header.php' );

Martin Baroch
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 141
Registrován: říjen 13
Pohlaví: Muž

Re: Index.php pro odesílání upozornění emailem nefunguje!

Příspěvekod Martin Baroch » 10 úno 2020 20:03

Vložil jsem var_dump($_COOKIE["uzivatelWebu"]); hned pod require( dirname( __FILE__ ) . '/wp-blog-header.php' );
Nic se nezměnilo. Znovu přišlo, že web navštívil nepřihlášený uživatel.

MB


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Script pro odesílání upozornění emailem, že někdo navštívil web
    od Martin Baroch » 27 led 2020 19:01 » v Programování a tvorba webu
    4
    671
    od Martin Baroch
    27 led 2020 22:01
  • Nastavení hromadného odesílání emailu
    od teichmann.ondrej » 04 bře 2020 14:38 » v Programování a tvorba webu
    1
    385
    od zeus
    04 bře 2020 14:41
  • Jak odstranit duplicitní odesílání emailů z webu
    od Martin Baroch » 12 úno 2020 21:41 » v Programování a tvorba webu
    4
    491
    od Martin Baroch
    13 úno 2020 08:54
  • ASUS nedodává šroubky pro SSD M.2 - upozornění !!
    od atari » 18 říj 2019 12:55 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    14
    1427
    od White Snake
    19 říj 2019 16:17
  • Upozornění SS3svc32.exe po každém zapnutí pc
    od Ondras66 » 21 pro 2019 13:35 » v Vše ostatní (sw)
    5
    499
    od Ondras66
    23 pro 2019 14:37

Zpět na “Programování a tvorba webu”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host