Firebase

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Jandak
Level 3
Level 3
Příspěvky: 493
Registrován: září 09
Pohlaví: Muž

Firebase

Příspěvekod Jandak » 02 čer 2021 15:32

Ahoj, chtel bych se zeptat, zdali tu ma nekdo zkusenosti s Firebase od googlu. Jsou tam dva plany SPARK a BLAZE. Mam to na mensi projekt, muzu aktivovat ten blaze aniz bych neco platil? Podle te konfigurace se tam plati jen za to, kdyz prekrocim maximalni mnozstvi dle nastaveni. Chapu to spravne?

Diky
Ryzen 5 5600X, RTX 2060 SUPER Phantom GS 8G, GIGABYTE B550 AORUS PRO, 16GB 3600MHz, 1TB SSD VIPER, Seasonic GX550 Gold, Fractal Meshify C Dark

Reklama

Zpět na “Programování a tvorba webu”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů