faraon píše: používání taháků a jiné podvádění je nezákonné zcela určitě.
Jen něco ze zkušenosti - když jsem dělal první zkoušku z matiky, byl oficiálně povolen tahák. Max. velikost A4, popsaný z obou stran. Co si na něj napíšeš je tvoje věc. Naopak zakázány byly telefony, kalkulačky a tabulky. příklady tomu odpovídaly. napoprvé dalo zkoušku 12 lidí (z dvou set).
Dodatečně přidáno po 29 minutách 3 vteřinách:Tak především - školní řád řeší školu. A liší se školu od školy. A může nařídit cokoli - pokud to není v rozporu se zákonem. Tedy může ti nařídit, že budeš do školy chodit čistý a upraven. To nenařizuje žádný zákon. Ale neexistuje zákon, který by toto vylučoval - tedy platí školní řád. A většinou i odsouhlasený rodiči. A je součástí povinné dokumentace školy - §28 školského zákona.
"pretoze ty mozes robit vsetko co ti zakon neuklada a nesmie ta nikto nutit robit nieco, co ti zakon neprikazuje." Spíše můžeš dělat vše, co zákonem není zakázáno. A připrav se na to, že celý život budeš dělat něco, co není zákonem nařízeno.
"nikto ani fyzicka, ani pravnicka osoba ti nesmie zadrziavat nezakonnym sposobom majetok" - zkus přesvědčit bezpečnostní kontrolu na letišti, že tu láhev kokakoly ti nesmí vzít. Můžou. A vezmou. A pozor - tuto možnost jim neukládá žádný zákon. Tedy je-li ve školním řádu, či ve stanovách školy klauzule o tom, že lze žáku zabavit mobil, pokud s ním v hodině vyrušuje, je to v souladu s řádem. A není to protizákonné, v tom se pleteš. Kromě toho zákaz mobilů v hodinách není proti zákonu (§30 odst.3, školský zákon).
Co se týče váhy, je tvé právo býti otylým chlapečkem. Klidně si buď. Já už od 14 let pomáhal na stavbě, vážil jsem tehdy 40kg a nosil jsem pytle cementu.
Právní analýzu nemáš. Kdybys ji měl, pak bys ji mohl dát k dispozici, už jen proto, abys ukázal, že máš pravdu. Ale tu nemáš, takže jen fabuluješ.
"V minulosti taktiez nebola elektrika a zrazu ju tu mame a riesime wattage pre zdroj, neboli ani auta, ani lietadla, ani zbran." - v tomto se pleteš, zbraně tu byly dříve, než cokoli jiného.
AI je dobrej pokus. Ale na člověka nemá. A mít nebude.