Mám dotaz, jestli někdo nevíte o nějakém individuálním doučování na tvorbu webových stránek někde v okolí Ústí nad Labem? Už mě to nebaví si to všechno zjišťovat sama přes Internet.
//Změna názvu. Dotaz tady pokládá 99.3 % tazatelů
//změna umístění
//mmm
Tvorba www
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Tvorba www
Kolik do toho chceš investovat?
(kč/h)

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud se učíš HTML nebo CSS, tak můžeš kdykoliv napsat na ICQ, rád pomůžu.
HTML se učim ale právě bych chtěla poradit jak vkládat svou vytvořenou grafiku v Corelu do HTML... Jestli to nějak jde... Mám v tomhle velký mezery
A taky bych se chtěla naučit vytvářet PHP
Max. bych do toho dala 200 Kč na Hod.
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bydlím v chomutově(kousek od Ústí) a o žádném soukromém doučování jsem neslyšel. My máme akorád na škole kroužek pro studenty.
-
- Pohlaví:
WWW stránky jdou mimo mne, ale tady mne zaujal ten dotaz kolik? Možná, pokud by bylo víc zájemců nějaký základní kurz vytvořit zde? Byl by to velmi užitečný počinek.
P.S. Radí se tu v ledasčem co spočívá (některé diskuze jsou trochu mimo-ale..) s problémy kolem PC, tak proč neporadit aspoň základy jak udělat stránky?
P.S. Radí se tu v ledasčem co spočívá (některé diskuze jsou trochu mimo-ale..) s problémy kolem PC, tak proč neporadit aspoň základy jak udělat stránky?
-
- Pohlaví:
Možná někdo (a i oprávněně namítne) že webů zabývajícími se touto problematikou je spousta a bude mít pravdu. Ale... zde je velká komunita lidí, z nihž mnozí o této věci vědí mnoho. Tak proč člena té komunity odkazovat jinam, když by mu mohlo být pomozeno zde.
To by byl dobrý nápada aby se tady zavedl nějaký kurz 

tiez bych nebol proti a rad bych sa pridal len idu prazdniny, stahoval som sa a este nemam zapojeny net
ale myslienka je to urcite dobra 

Jen jsem zvědav, kdo tento seriál povede. Krom toho, jaký chcete jazyky, máte vůbec tušení kolik jich je?
A člověk si pak řekne, když je tu nenhleten jazyk, proč tu není tento jazyk...
Myslím si, že lidi, co se v tom vyznají mají práce nad hlavu a jsou rádi, když můžou poradit a je to co nejdřív vyřešeno.
A pokud by to chtěl dělat nějakej laik, co si o tom něco přečte a bude jen přenášet informace, tak si myslím, že to bude horší než lepší, protože může přinést spoustu dezinformací a hlavně udělat zmatek lidem, kteří v tom začínají.
Myslím, že nejlepší bude jen řešit problémy a odkazovat se na stránky, které jsou k tomu opravdu určený.
A člověk si pak řekne, když je tu nenhleten jazyk, proč tu není tento jazyk...
Myslím si, že lidi, co se v tom vyznají mají práce nad hlavu a jsou rádi, když můžou poradit a je to co nejdřív vyřešeno.
A pokud by to chtěl dělat nějakej laik, co si o tom něco přečte a bude jen přenášet informace, tak si myslím, že to bude horší než lepší, protože může přinést spoustu dezinformací a hlavně udělat zmatek lidem, kteří v tom začínají.
Myslím, že nejlepší bude jen řešit problémy a odkazovat se na stránky, které jsou k tomu opravdu určený.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 7467
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 12:57