Mám stránky a chtěl bych tam mýt okno jako tad :http://www.wrestlingweb.cz/
(myslím to okno s tima obrázkama)
Neznáte na to nějaký program ? Díky
Moje stránky s oknem Vyřešeno
- Ajdam
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Moje stránky s oknem Vyřešeno
Ltb: BAN z důvodu opakovaného OT a SPAMu, dále z důvodu krádeže loga PC-HELP a obsahu fóra.
Re: Moje stránky s oknem
Myslíš to jak tam jsou ty zprávy?Když najedeš na to okno malý tak se ti změní do toho většího a po kliknutí na odkaz se dostaneš na zprávu nebo jaký okno myslíš přesně?
edit: Myslím že by nebylo od věci nahodit odkaz tvýho webu.
edit: Myslím že by nebylo od věci nahodit odkaz tvýho webu.
- Ajdam
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MYSLÍM TO OKNO S TIMA OBRÁZKAMA JAK MŮŽEŠ KLIKNOUT A ON SE TAM ZMĚNI TEN OBRÁZĚK A JE TAM I TEXT
Ltb: BAN z důvodu opakovaného OT a SPAMu, dále z důvodu krádeže loga PC-HELP a obsahu fóra.
Buď prosimtě hodnej a nahoď sem odkaz tvýho webu,jinak to okno pokud se nemýlím se musí udělat pomocí nějakého skriptu,netuším co umíš nebo neumíš,ale klasickým HTML by možná taky šel?Netuším,nicméně ta stránka na kterou jsi odkázal má asi systém na zakázku,případně si je mohli udělat i sami,ale není to jednoduché,ač,možná že tady někdo z fóra ví jak na to 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ajdam: 1) Odkazy se do fóra vkládají v podobě, která umožňuje jejich otevření pouhým kliknutím na odkaz. Toho dosáhneš použitím tlačítka URL
2) Pokud po někom chci nějakou radu, nezačnu na něj křičet hned po jeho první doplňující otázce.
3) Pro otázky ohledně programování webu je tu vytvořená zvláštní sekce. Pokud svůj dotaz vložíš do sekce Vše ostatní > Vše ostatní, může se stát, že budeš zbytečně dlouho čekat na odpověď.
Téma přesunuto.
2) Pokud po někom chci nějakou radu, nezačnu na něj křičet hned po jeho první doplňující otázce.
3) Pro otázky ohledně programování webu je tu vytvořená zvláštní sekce. Pokud svůj dotaz vložíš do sekce Vše ostatní > Vše ostatní, může se stát, že budeš zbytečně dlouho čekat na odpověď.
Téma přesunuto.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty měnící se obrázky bývají realizovány nejčastěji pomocí nějakého skriptu (někdy i ve flashi). Kód k tomuto příkladu je zde:
jQuery plugin:
Velice podrobný návod, jak tvořit jednotlivé akce, je zde. Jsou tam i kódy..většinou se jedná o pluginy jQuery..
jQuery plugin:
► Zobrazit spoiler
Velice podrobný návod, jak tvořit jednotlivé akce, je zde. Jsou tam i kódy..většinou se jedná o pluginy jQuery..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4609
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
- 5
- 1970
-
od jurasek9
05 pro 2024 07:50
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4950
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4281