Upravování miniaplikací Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

trefiesnaj
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Upravování miniaplikací  Vyřešeno

Příspěvekod trefiesnaj » 08 črc 2011 20:55

Když mám nějakou miniaplikaci a chci jen upravit některou část stačí jen otevřít instalačku v poznámkovém bloku a upravit tuto část??? Mám tam, ale velmi divné písmo, ve kterém se nevyznám

( PK  šb;šÍś»4 3%  css.cssŐYÍnăĆ?Ű€ßa
ŇâZ¤dq%#‡Ô^#
ĐSĐ= #r$
–â$µ˛W0zé!@ŃCM‚ĽAŠ {ČË4»Í©ŻĐůć 9CI.P´\kÍpć˙ýűč_ď~˜“ôě/ÎĎć0y˝,Č6Oƒ„d¤˜‚Ş€yąĘ«ú‚\ťgôEö}‡Ój5Ńäĺć}_!Ľ\Uta0 kX,q>ńuAň*XŔ5Χŕs´$üćW}đIaÖżĆIAJ˛¨Ŕď ˝ ôë…ĎV(_~ĘÖŔ§({ƒ*śŔ>()sA‰
ĽčƒĎńşÜć}đ[DY†šX‰ß˘)#Aż¤÷eŮ,
˛“RöţŘ/Ěa‰Ôţ?l˙âüéâüâ<ĂýmĆ4–á’Ҩ3ŕ5\RR9ÉŃŤ˝S=nĐT­“m•á\]
pľ˘üWć?T_¤–…®–^ĺ·
LSś/ŐWqµ2gřę|l>~x÷ĎżţńĂ»?˝˙ö돛ĎĺŐĹyŹ’ÝnŞŮç)Ůí
[ÇĚ´ĘĐáőH˛@J\a’OáĽ$ٶâ¬Wd3Ťˇx#C‹j
)O˝„lgómU‘|o^ Ěř!ęNR2v!›R‚Ý
‹WMs+’LošUéŁü@@ť:áJŢpĂŐü‹Śě¦`…Óĺśz¨‚zeŢ”¸d[ :vůĚđ’Š“ĐŘA[ĄŻ2żÍÔΚĘ8ďɶ(™0‚ŐËRÝă‰YJ
#TĄăm‹ěçńżŻ„VgLĂ/6ůňŁ_4Nh]1U,Îł3ű•m¬˜‚äź7g-łMWLú˝çn}łË#­k`Rá7Čw‘şKzsŹĂR+”Î*\e萅¦˙\[ţÓ»ĺOӃF˙CÄdčöé,áČă-\˛ť\ś“,•V˜S=2ä ‡KŻ#Ô`k‚ސóčFƒÇŔĄWźE(‹ó}“ýśk˜‰]ČWçîďooÇcźĽ%™'°ţČ«śŢ,@}ł˘5ŕŹrHf-š$!CÍͶޙęM&··÷÷7Ç©—»g$µˇTv=´l:™Ř˜ŻÜąv#¸­ˆ0V‘˘BçރɽR„`ÝhB*ˆ˘q‹`Mě}XU0Y­)#S°ŔˆŮ‹«öęňßőă—_˙ôÍwţđ÷÷_|ůţĎßýřűżń •Á|ąĄĽÍx.ďƒ^Y$3˝˜Ă5˘kiYŮkű#8sŔqícěů˙É#/[Z˜mČĐ*¦­3˝ă>CĺÍ}§ŘSoŠËMYqĂă|žY.ţTć°ÝIXúäS—Gj&đŐĺY°&oƒ-­EƒI¶%•}IŠĄ ..... ).

Nebo musím otevřít už nainstalovanou miniaplikaci v pozn. bloku?
Mám to otevřít v jiném programu? Jde už hotová miniaplikace vůbec nějak upravit? Děkuji za odpověď

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Upravování miniaplikací

Příspěvekod faraon » 08 črc 2011 21:04

To jsi otevřel soubor s příponou EXE? Ano, je možné tímto způsobem program upravit, ale je to velmi obtížné, a abych pravdu řekl, neznám osobně nikoho kdo by to dokázal. Zkus si přečíst tohle: http://cs.wikipedia.org/wiki/Strojov%C3%BD_k%C3%B3d
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Upravování miniaplikací

Příspěvekod Myloš » 08 črc 2011 21:06

Podle PK na začátku bych hádal na ZIP. Zkus změnit příponu na ZIP, jestli to nepůjde rozbalit.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Zpět na “Programování a tvorba webu”