Zdravím,
předem: Jsem začátečník,kterýho to teď napadlo.
Abych začal.Na Youtube jsem viděl program ,který by měl údajně např. připsat !ZDARMA! peníze na PayPal atp. Vy zde napíšete svoje údaje a ty údaje se odešlou tvůrci programu na email.
Umíte tohle někdo vyrobit ?
Poradíte mi jak na to ?
PS: Nemám skoro žádné,no spíš žádné základy v programování,tak kdyby se tu našla nějaká dobrá duše,co by mi to vysvětlila
Díky moc,Floxi
Vytvoření programu
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vytvoření programu
Chceš se to naučit naprogramovat nebo chceš, aby ti to jenom někdo napsal ?
Vybereš si vhodný programovací jazyk (pro Windows ideálně C#), k tomu vhodné vývojové prostředí (pro C# ideálně Visual Studio), přečteš si nějaký seriál o programování nebo si koupíš knihu a začneš psát.
Ale jestli si myslíš, že zbohatneš na vykrádání PayPal účtů, tak tě musím zklamat - takhle to opravdu nefunguje. To by se totiž musel najít trouba, kterej by do toho tvýho miniprográmku zadal svoje přihlašovací údaje pro svůj PayPal účet.
A navíc je to proti pravidlům fóra, takže dost pochybuji, že ti někdo poradí něco víc
Ale jestli si myslíš, že zbohatneš na vykrádání PayPal účtů, tak tě musím zklamat - takhle to opravdu nefunguje. To by se totiž musel najít trouba, kterej by do toho tvýho miniprográmku zadal svoje přihlašovací údaje pro svůj PayPal účet.
A navíc je to proti pravidlům fóra, takže dost pochybuji, že ti někdo poradí něco víc

- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
Bari : S tímto přístupem nevykrade ani jeden
[/OT]
Bari : S tímto přístupem nevykrade ani jeden

[/OT]
To jo :) Ale zrovna tohle je opravdu trivialita a i nováček by mohl zvládnout za odpoledne s nějakým seriálem napsat jednoduchou aplikaci (ksicht si nakliká) s dvěma input fieldy, která zadané hodnoty pošle na mail :)
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jenže tady zanechal IP adresu a to, co chce udělat.
Proč tak složitě? Na to ti stačí jednoduchá webová stránka a blbci co tomu uvěří. A pak také dobrý advokát, protože to je trestné.
Bari: Windows samotný je napsaný v C++, a víš proč tu zprzněnu Javu v Redmondu sami nepoužívají? Protože by bylo potřeba minimálně čtyřikrát víc paměti a nabootování počítače by trvalo přes čtvrt hodiny. C# je dobrý akorát na klikátka, nic náročnějšího se v něm udělat nedá.
Bari: Windows samotný je napsaný v C++, a víš proč tu zprzněnu Javu v Redmondu sami nepoužívají? Protože by bylo potřeba minimálně čtyřikrát víc paměti a nabootování počítače by trvalo přes čtvrt hodiny. C# je dobrý akorát na klikátka, nic náročnějšího se v něm udělat nedá.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Se tu bavíte jako bych neexistoval 
Takže poradí mi někdo jak na to ? ale nějak od základů a tak aby to pochopila i pi.a jako já

Takže poradí mi někdo jak na to ? ale nějak od základů a tak aby to pochopila i pi.a jako já

Můžeš zkusit třeba Lazarus(je zdarma),tam si naklikáš co potřebuješ.Pro SMTP by se dala použít knihovna synapse.
Jak na to ? Na formulář naklikáš z komponentový lišty dvě komponenty Edit a jednu Button.Při kliknutí na Button napsat kód pro kontrolu obsahu obou komonent Edit a odeslat text na požadovanou adresu pomocí funkcí knihovny tý synapse.
Obdobně i v jiných programovacích jazycích.
Jak na to ? Na formulář naklikáš z komponentový lišty dvě komponenty Edit a jednu Button.Při kliknutí na Button napsat kód pro kontrolu obsahu obou komonent Edit a odeslat text na požadovanou adresu pomocí funkcí knihovny tý synapse.
Obdobně i v jiných programovacích jazycích.
Naposledy upravil(a) Sender dne 01 pro 2012 22:36, celkem upraveno 1 x.
2Sander:díky...Pochytil jsem "stáhnout Lazarus" "vytvořit 2 edity a 1 button".. 
No jdu to zkusit..

No jdu to zkusit..

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
udělej stránku, to je důvěryhodnější, ale okrádání se mi nelíbí :-/
v C# je spousta aplikací, zas tak bych ho neodsuzoval
v C# je spousta aplikací, zas tak bych ho neodsuzoval

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Buď rád, že to neumíš, jinak tě zavřou a ostatní co radili také 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3615
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 17:26
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7899
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Programování a tvorba webu”