Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně tvorby webového serveru. Hledal jsem na internetu všude možně, ale své problémy jsem nevyřešil tak píšu sem a doufám, že mi někdo poradí. Chtěl bych si založit vlastní server. Takže mám apache, které jsem nainstaloval ve verzi 2.2.16 a tam do složky htdocs nahrál své stránky(zatím teprve začínám takže jen pár řádků v html). S nastavením jsem si už pohrával, ale nikdy to nikam nevedlo, takže teď ho tam mám defaultní. A teď potřebuji aby ty stránky byli viditelné i z ostatních počítačů, po zadání URL. Já to zatím vidím přes http://localhost. Někde jsem se dočetl, že už by to takto mělo rovnou fungovat, že po zadání mé IP adresy by se měli zobrazit i stránky, ale toto se právě neděje a já vůbec nevím jak toho docílit.
Vlastní webový server - apachi
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vlastní webový server - apachi
máš veřejnou IP? povolené a přesměrované porty?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Já jsem, ale vůl. To s tou IP mě vůbec nenapadlo, mám neveřejnou. Sakra, omlouvám se, ale samotného by mě to nejspíše jen tak nenapadlo, moc děkuji a ještě jednou pardon za trochu zbytečné téma.
vytvoř si DDNS server a nepotřebuješ veřejnou IP
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Ok díky za radu kouknu na to, zatím jsem kontaktoval svého zřizovatele internetu a domluvil se sním, že mi veřejnou IP poskytne
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1552
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 21:32