True Detective - seriál

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

iTerminator
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

True Detective - seriál

Příspěvekod iTerminator » 08 bře 2014 20:55

Obrázek
True Detective - Tajemný případ CSFD : 94% | IMDB : 9.5 | HBO : 4.8
********************************************Žánr : Kriminální drama**********************************************

Příběh

Zcela nový seriál vycházející každou neděli jako premiéra v USA, následující den už i u nás. Seriál má zatím pouze jednu řadu a sedm epizod, neváhejte tedy a začněte jej sledovat taky!
Pokud máte rádi kriminálky a potrpíte si na akční děj stejně tak jako já, tak je tento seriál pro vás to pravé ořechové. Vše započne mystickou vraždou s mírnými náznaky satanismu, zločin byl spáchán na nic netušící prostitutku, která si svojí prací pouze přivydělávala na živobytí. Už tehdy se dobře znali dva parťáci a hlavní hrdinové v jednom. Bavíme se tady o Martinu Hartovi a Rustinu Cohlovi. Martin představuje roli vášnivého milovníka žen, otce dvou dětí, milujícího partnera a výborného detektiva. Rustin představuje roli velice inteligentního a tajemného detektiva s pestrou minulostí a s názory po kterých zůstává dech stát. Toto detektivské duo se vrhne na řešení případu, který dostává těch nejrůznějších obrátek a zápletek.

Postavy

***Martin Hart***
Obrázek

***Rustin Cohle***
Obrázek

Proč začít sledovat?

Proč seriál začít sledovat? Jsou zde hned tři faktory, hlavní faktor je ten, že server http://www.sledujuserialy.cz poskytuje tento seriál zdarma ke sledování, jako druhý důvod bych uvedl to, že seriál je plný akce, nepředvídatelných obratů a každý díl má smysluplný a zajímavý obsah. Třetí důvod je ten, že bychom mohli sdílet společné názory, předvídat situace a třeba se i na základě zvěstí vsázet.
... na co jsem se v Nette podíval a co by většina programátorů napsala špatně, to bylo správně, vzorově. - Jakub Vrána

Do SZ mi píšete zbytečně, neboť problémy řeším pouze v tématech.
Za radu je slušné poděkovat.
Važ si rady, práci za tebe neudělám.

Používej Google!

Reklama

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”